Huis laten leegruimen na overlijden

Een moeilijke situatie, waarin duidelijk en concreet handelen de basis is.

Het verliezen van een dierbare gaat naast het rouwproces gepaard met een flinke hoeveelheid werkzaamheden, waaronder in veel gevallen een verhuizing of woningontruiming. In het geval van een (gedeeltelijke) ontruiming, staat Woningontruiming WSN voor u klaar. Het huis leeg laten halen / laten ontruimen verdient een correcte, zakelijke benadering: duidelijke afspraken, service op maat, gecombineerd met een vlotte opeenvolging van werkzaamheden. In overleg met naasten wordt er bij aanvang van de situatie eerst kort besproken hoe de situatie in elkaar steekt, gevolgd door een inventarisatie van de werkzaamheden en de daadwerkelijke uitvoering hiervan.

Prijs huis laten ontruimen na overlijden

De mate waarin het ontruimen van een woning na overlijden een bepaalde investering met zich mee brengt, hangt volledig samen met de situatie. In sommige gevallen is zogenaamde boedelruil mogelijk. Dit houdt in dat de uren in verhouding met de waarde van de inboedel verrekend worden. Met deze manier van werken valt de financiële investering in veel gevallen erg mee, terwijl u geen werk en mogelijke zorgen overhoudt (inventarisatie, , sortering, afvoer, mogelijke verkoop etc.). Omdat iedere situatie een situatie an sich is, is het niet mogelijk om u op voorhand een prijs voor huis ontruimen na overlijden te bieden. Wel spreken we dit graag telefonisch of per mail op voorhand door, zodat u ogenblikkelijk verder kunt met de welkome afwikkeling van de situatie.

Kunnen we u ondersteunen? We helpen u graag op weg

Uw huis laten ontruimen in Groningen, Drenthe of Friesland? Woningontruiming WSN is gespecialiseerd in vlotte, bezemschone oplevering van het gehele perceel. Naast ontruiming kan Woningontruiming WSN u eventueel ook adviseren en/of ondersteunen in het gereedmaken voor verkoop.

Persoonlijk contact met Woningontruiming WSN

De diensten van Woningontruiming WSN worden persoonlijk geleverd. Wij staan voor plezierig contact, duidelijke afspraken en vlotte levering. Ook is het mogelijk dat – indien u op afstand woont – op deze manier de werkzaamheden begeleidt. Hierover informeren wij u graag.

Direct advies en inventarisatie? Bel Woningontruiming WSN: 06 -1793996 (ma t/m zo, 07:00 – 22:00).

Aanvraag online

  Type woning of bedrijfspand

  (verplicht)

  Oppervlakte

  (verplicht)

  Provincie

  (verplicht)

  Uw achternaam

  (verplicht)

  Uw e-mail

  (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  (verplicht)

  Eventuele opmerkingen