[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Woningontruiming Friesland

Een woning laten ontruimen in Fryslân? Woningservice Noord werkt duidelijk volgens afspraak voor aantrekkelijk tarief!

Indien je als particulier of bedrijf gebruik wilt maken van een service voor woningontruiming, bijvoorbeeld door gebrek aan tijd of het elders vestigen van prioriteiten, dan is het zaak om vooraf heldere afspraken te maken. Woningontruiming WSN biedt voor wat betreft prijs, planning en oplevering in samenwerking met de opdrachtgever een duidelijk beeld, voordat de werkzaamheden gestart worden. WSN werkt vlot, discreet en netjes. Woning laten ontruimen in Leeuwarden, Drachten, Lemmer of Joure? Laat het weten of app direct: 06-11793996 (WSN – Gert-Jan).

Wat kost een woningontruiming eigenlijk?

Dit blijkt in veel gevallen de hamvraag bij aanvang van een project. Het bedrag dat in rekening wordt gebracht wordt met daarbij de weging van factoren als omvang van de situatie en samenstelling van de inboedel volledig afgestemd op je situatie. Hierbij wordt continu gestuurd op een plezierige samenwerking, zodat er in overeenstemming opgeleverd wordt. Vaak ontstaat de situatie dat de waarde van de aanwezige inboedel in mindering op de kosten voor woningontruiming gebracht worden. Dit kan leiden tot een minimale investering aan de klantzijde, maar ook tot een gratis ontruiming met ruilscenario. Alles in overleg.

Niet zeulen met kasten en oude meubels? Wij pakken het over!

WSN Levert bezemschone woningontruiming in Leeuwarden, Drachten, Joure, Sneek en de rest van Friesland. Een woning of appartement laten ontruimen gebeurt bij WSN vaak bezemschoon. Bezemschoon houdt hierbij in dat de woning volledig gereed is voor bijvoorbeeld verhuur. Ook de gaatjes in sierpleister worden gedicht. Ook de vloerbedekking kan worden verwijderd. De afvoer naar de stort nemen wij voor onze rekening en het verhuizen van de meubels idem dito. Wij voeren het graag volgens afspraak met u uit!

Woning in Friesland laten ontruimen op afstand

Indien u zelf op afstand woont, bijvoorbeeld door emigratie of simpelweg een andere woonplaats, is het niet altijd praktisch om zelf aanwezig te zijn bij het ontruimen van de woning. In veel gevallen komt dit ter sprake bij een situatie na overlijden. De verantwoordelijkheid wordt in deze situatie veelal gedragen door de nabestaande. WSN gaat graag samen met u het gesprek aan. Op basis van een éénmalige afspraak met inventarisatiemoment met hierbij afspraken over de planning kan er al gewerkt worden zonder dat de opdrachtgever op locatie aanwezig hoeft te zijn. Indien er tussentijds bijgestuurd moet worden, of er vragen aan de zijde van de opdrachtgever zijn, is heldere communicatie en bereikbaarheid (eventueel met videocall) tijdens het moment van ontruimen onze prioriteit. De oplevering en inspectie vindt plaats via de opdrachtgever of de makelaar.

Hoe kunt u WSN bereiken? Is er haast geboden?

WSN woningontruiming Friesland: 06 – 11 79 39 96
Vaak is er haast geboden bij het ontruimen van een woning. Wanneer u belt voor een afspraak, kunnen wij vaak al binnen een uur bij u zijn. Wij zijn namelijk regelmatig aan het werk in Groningen voor het ontruimen van een woning.

(Spoed)afspraak of meer informatie over WSN woningontruiming

Wilt u een (spoed)afspraak maken voor een offerte? Bel ons dan op 06 – 11 79 39 96. Voor meer informatie kunt u ook gebruik maken van het contactformulier.

woningontruiming friesland - woning laten ontruimen friesland[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text el_class=”titelblokrechts” css=”.vc_custom_1519639266427{background-color: #ffd602 !important;}”]

Prov. Friesland

[/vc_column_text][layerslider_vc id=”5″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text el_class=”titelblokrechts” css=”.vc_custom_1519640744513{background-color: #ffd602 !important;}”]

Uw prijs – online

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner css=”.vc_custom_1512396091079{padding-top: 20px !important;padding-right: 20px !important;padding-bottom: 20px !important;padding-left: 20px !important;}”][vc_column_inner css=”.vc_custom_1512395863043{padding: 10px !important;}”]

  Type woning of bedrijfspand

  (verplicht)

  Oppervlakte

  (verplicht)

  Provincie

  (verplicht)

  Uw achternaam

  (verplicht)

  Uw e-mail

  (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  (verplicht)

  Eventuele opmerkingen

  [/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]