Woningontruiming Assen

WSN werkt vlot, discreet en nauwkeurig volgens afspraak!

Tussen Kerst en Oud en Nieuw kreeg Woningservice Noord telefoon vanuit Assen. In een seniorenflat woonde een echtpaar dat vanwege verslechterende gezondheid noodgedwongen moest verhuizen naar een verpleeghuis. Hierdoor ontstond er in het vierkamerappartement en de bijbehorende kelderopslag een overschot aan huisraad en al het andere dat in de loop der tijd opgespaard was en al eens eerder meeverhuisd was vanuit een vrijstaande woning in Beilen.

Korte tijd voor oplevering

Omdat het appartement voor de tweede week van januari leeg zou moeten zijn in verband met nieuwe bewoners, was er bij deze woningontruiming in Assen wel haast geboden. Maar haastige spoed is zelden goed en daarom zijn we direct gestructureerd en planmatig gestart met het ontruimen van de woning.

Meer werk dan verwacht; doorzetten dus.

Wat in eerste oogopslag een relatief eenvoudige klus leek, bleek al gauw meer werk dan gedacht omdat de lift buiten werking was. Sjouwen dus! Ook dat is ons toevertrouwd. Na sortering bleek dat meerdere ritten naar de afvalverwerkende partij noodzakelijk was. Wat bleek is dat bijvoorbeeld het meubilair en aanvullende inventaris dermate beschadigd waren door de aanwezigheid van (jonge) katten dat hergebruik geen optie meer was. Afvoeren dus.

Een bezemschoon resultaat!

Na vier dagen werd het appartement bezemschoon opgeleverd en waren zowel de opdrachtgevers (zoon en dochter van het stel) als wij zeer tevreden en konden we terugkijken op een succesvolle woningontruiming in Assen.

Ook een woning laten ontruimen in Assen, Rolde, Beilen, Dwingeloo of de regio? WSN is u graag van dienst. Bel Gert Jan op 06- 11 79 39 96

  Type woning of bedrijfspand

  (verplicht)

  Oppervlakte

  (verplicht)

  Provincie

  (verplicht)

  Uw achternaam

  (verplicht)

  Uw e-mail

  (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  (verplicht)

  Eventuele opmerkingen

  woningontruiming friesland

  WSN neemt u het werk uit handen!