Woningontruiming Assen

WSN neemt u graag het zware werk uit handen!

Dat een woonomgeving op een hoge verdieping niet altijd een belemmering hoeft te zijn voor het tempo waarmee een seniorenappartement ontruimd kan worden, bleek bij de woningontruiming Assen die we onlangs uit mochten voeren. Voorafgaand aan de klus werden we gebeld door de zoon van het echtpaar dat jaren naar volle tevredenheid in het appartement had gewoond. De zoon was ook woonachtig in de provincie Drenthe en een afspraak voor een inventarisatie was dan ook vlot gemaakt. Tijdens deze inventarisatie leek de ontruiming een relatief eenvoudige klus. Echter, onderschatten is eenvoudig. Na een grondige inspectie bleek dat de grotere kasten in de woning in de loop der jaren behoorlijk vol geraakt warden. Daarnaast bleek er ook een berging te zijn, waar het echtpaar in de loop der tijd ook een flinke verzameling spullen opgebouwd had.

Een appartement op verdieping laten ontruimen

Alvorens we aan deze relatief grote klus konden beginnen, werden we nog uitgedaagd door de ligging van het appartement. Het betrof een appartement op de achtste verdieping, waardoor gebruik van de lift onontkoombaar was. Echter, ook de andere bewoners en het personeel maakte gebruik van deze lift. Nadat we het gebruik hadden afgestemd met zowel het personeel als de bewoners, konden we starten met de klus. In totaal waren er 2 dagen nodig om het geheel bezemschoon op te leveren. Alle afval, overbodige spullen en randzaken er uit. Alle vloerbedekking er uit. Alle lampen er af. Alle gaten in de muur netjes geplamuurd. Alles in de berging gesorteerd en afgevoerd. Het bleek met flink doorwerken allemaal net binnen de gestelde tijd te passen.

Oplevering woningontruiming Assen

Nadat alles afgevoerd was, is het geheel gezamenlijk met de zoon van het echtpaar geïnspecteerd en geaccordeerd. Met een tevreden gevoel kijken we terug op deze doorsnee klus. Maar doorsnee of niet, de voldoening om te helpen blijft voor ons. Kunnen we u van dienst zijn met een ontruiming in Assen? Laat het ons gerust horen! Bel Gert-Jan: 06-11793996 of vul onderstaand formulier kort in:

  Type woning of bedrijfspand

  (verplicht)

  Oppervlakte

  (verplicht)

  Provincie

  (verplicht)

  Uw achternaam

  (verplicht)

  Uw e-mail

  (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  (verplicht)

  Eventuele opmerkingen