Woningontruiming in Groningen Stad

Een woning laten ontruimen in Groningen?

WSN Woningontruiming neemt u het zware werk uit handen! In een flat in de wijk Helpman in de stad Groningen werden we in eerste instantie verrast door de locatie van het appartement. Waar het lot ons normaal gesproken eerder naar 15 hoog dan naar 5 hoog stuurt, bevond het te ontruimen appartement zich bij deze ontruiming op de begane grond. Een aangename verrassing, want het gebruik van een personenlift als goederenlift is in alle gevallen een flinke bottleneck. We konden in dit geval lekker door met de klus!

Waarom moest de woning in Groningen ontruimd worden?

Spijtig genoeg zijn verhuizing en emigratie niet altijd de reden voor woningontruiming. De bewoonster van het appartement had een prachtige leeftijd van 94 jaar bereikt en Woningontruiming WSN werd ingeschakeld door de familie van de ex-bewoonster. Deze familie woonde ook in een appartement, echter was dit in Emmeloord. Tijdens het kennismakingsmoment, waarvoor de familie naar Groningen was gekomen, werd Woningontruiming WSN gevraagd het appartement volledig bezemschoon op te leveren en de familie geheel te ontzorgen, zodat het appartement in oorspronkelijke staat aan de verhuurder kon worden opgeleverd.

Wat kwam er bij de woningontruiming kijken?

In eerste instantie bleek dat de woning eenvoudig, maar efficiënt ingericht was. Echter, in de bijbehorende kelderunit bleek ontzettend veel oud paper en KCA (klein chemisch afval) te staan. Hier moest de nodige tijd en energie in gestoken worden, maar uiteindelijk werd de volledige woningontruiming bezemschoon in twee dagen opgeleverd. Deze oplevering werd met de verhuurder doorlopen; de opdrachtgevers werden via videobellen ook op de hoogte gesteld, zodat de rit vanuit Emmeloord ze bespaard bleef. Een eenvoudige klus waar we met een voldaan gevoel op terugkijken!

Woning laten ontruimen in Groningen stad?

Laat het ons weten! Bel Gert-Jan op 06-11793996 of laat een berichtje achter via het contactformulier op deze pagina. We zijn u graag van dienst.

Woningontruiming Borger

Informatie?

Wij helpen u graag concreet verder. Laat het ons weten.

  Type woning of bedrijfspand

  (verplicht)

  Oppervlakte

  (verplicht)

  Provincie

  (verplicht)

  Uw achternaam

  (verplicht)

  Uw e-mail

  (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  (verplicht)

  Eventuele opmerkingen