Project: woningontruiming in Groningen

Een mini situatie, met een grote oplossing.

Dat het vlot en effectief ontruimen van een woning niet altijd de gang van zaken is, werd ons duidelijk in Groningen stad. Na telefonisch overleg bleek dat het project een bovenwoning in de binnenstad van Groningen betrof, waar enkel via een smalle, maar vooral steile trapopgang de woning bereikt kon worden. De straat bleek eenrichtingsverkeer, met slechts aan een enkele zijde een stoep vol geparkeerde auto’s. De klant bleek niet in de gelegenheid en bij machte de ontruiming zelf uit te voeren, en dus werd WSN Woningontruiming gevraagd een passende oplossing te bedenken. Een woning laten ontruimen in Groningen vraagt, vooral bij situaties op maat, om werken naar mogelijkheden.

Werken naar mogelijkheden – huis laten ontruimen in Groningen door Woningontruiming WSN

Na kort overleg met de onderburen bleek dat de parkeerplaats aan de voorzijde van de woning op de dag van ontruiming gereserveerd kon worden voor de werkzaamheden. Na kort telefonisch contact met een verhuurder in de stad Groningen bleek dat de kleinste variant verreiker zou passen op de plaats, en dat ontruiming via de trapopgang niet noodzakelijk zou zijn. Een compacte, situatie, waarbij planning essentieel zou zijn om het geheel binnen de gestelde termijn uit te kunnen voeren, zonder hierbij het verkeer relatief lang te moeten hinderen.

woning laten ontruimen in Groningen WSN

Openslaande ramen bieden mogelijkheden voor woningontruiming in Groningen

Door het raam naar buiten – brengen scherven geluk?

Nadat er met de klant besproken was welke goederen naar de vuilstort zouden gaan, welke goederen er verhuisd moesten worden en welke goederen er opgekocht zouden worden, is er binnenshuis een grote sortering gemaakt: afval, verhuizing, overname. Deze goederen zijn op volgorde voor het raam aan de straatzijde geplaatst, zodat de tijdelijke aanwezigheid van de verreiker en de WSN-bus tot een minimum beperkt zou worden. Een (gelukkige) bijkomstigheid bleek het raam. Dit raam had een oppervlakte waardoor het grootste object (een driezitsbank) net zou passen. Maar voorzichtig was geboden.

Woningontruiming in Groningen – samenvattend

Samenvattend heeft deze ontruiming qua voorbereiding en afronding de meeste tijd gekost. Het sorteren en overleggen verliep vlot. Deels bij de inventarisatie, deels via een videogesprek, nadat er aanvullende vragen ontstonden. Het fysieke overbrengen van de goederen naar de bus werd beperkt tot slechts 1,5 uur, waarbij er door goede communicatie in de buurt geen misverstanden ontstonden. Voor WSN Woningontruiming in Groningen een nieuwe uitdaging rijker, voor de klant een spreekwoordelijke “last van de schouders”, waarbij we via contact een nette referentie op de koop toe ontvingen!

Uw woning laten ontruimen in Groningen? We helpen graag!

  Type woning of bedrijfspand

  (verplicht)

  Oppervlakte

  (verplicht)

  Provincie

  (verplicht)

  Uw achternaam

  (verplicht)

  Uw e-mail

  (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  (verplicht)

  Eventuele opmerkingen

  woningontruiming friesland

  WSN neemt u het werk uit handen!