Woningontruiming Veendam

Van overwoekerd herenhuis tot bezemschone oplevering!

Toen er contact met ons opgenomen werd omtrent het ontruimen van een woning in Veendam, bleek dat een standaardontruiming niet aan de orde zou zijn. Waar we in veel gevallen relatief kleine seniorenwoningen, aanleunwoningen of appartementen ontruimen, bleek het dit keer andere koek te zijn.

Het ontruimen van achterstallig onderhoud

Bij de woningontruiming in Veendam troffen we een situatie aan waarbij achterstallig onderhoud de boventoon voerde. Doorslaand vocht aan de binnenmuren, schimmelproblematiek en ontzettend veel rotzooi. Gecombineerd met een grootformaat herenhuis bleek dit een klus waarbij de inzet van containers onontkoombaar zou zijn. Omdat de woning zich achteraf aan een landweg bevond, was het parkeren van onze bakwagen en de containers qua ruimte geen probleem. Na een korte inventarisatie en planning bleek dat de vooraf verwachtte driedaagse ontruiming een utopie te zijn. Dit was een klus waar minimaal 6 werkdagen aan verzamelen, afvoeren en reinigen in zouden gaan zitten. Tijd om te starten dus!

Woning laten ontruimen in Veendam met containers

Omdat de woning al geruime tijd onbewoond was, en het stoken uitgebleven was gedurende deze periode, waren de meubels en andere aanwezige spullen grotendeels onbruikbaar geworden. Zonde, maar helaas de realiteit. Er volgenden veel uren met handschoenen, mondkapjes en beschermende kleding, waarbij de opdrachtgever gedurende het project op de hoogte gehouden werd van de vorderingen. Er was een bezemschone oplevering besproken, en zo werd het geheel ook opgeleverd. Na een gezamenlijke inspectie werd de woningontruiming in Veendam naar volle tevredenheid van de opdrachtgever in samenspraak met de makelaar opgeleverd. Niet het fijnste project dat we gedaan hebben, maar wederom een uitdaging overwonnen!

Online info

  Type woning of bedrijfspand

  (verplicht)

  Oppervlakte

  (verplicht)

  Provincie

  (verplicht)

  Uw achternaam

  (verplicht)

  Uw e-mail

  (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  (verplicht)

  Eventuele opmerkingen