Een woning laten ontruimen in Veendam?

WSN Woningontruiming werkt vlot en volgens heldere afspraken!

Een gestructureerde en duidelijk gefaseerde aanpak bleek bij het laten ontruimen van een woning in Veendam de enige juiste aanpak. Uiteraard werkt Woningontruiming WSN altijd gestructureerd, maar de omvang van dit project zorgde ervoor dat een meerdaagse planning onontkoombaar was. Naast de woning had deze ontruiming namelijk ook betrekking op het ontruimen van garageboxen. Bij het bespreken van het ontruimen van deze garageboxen bleek dat de voormalige huurder eigenaar van een verhuisbedrijf was en dat er een ontzettend grote hoeveelheid dozen prullaria opgeslagen stonden. Alles ongesorteerd, alles niet gelabeld en een gedeelte door lekkage tot pulp omgetoverd. Een zogenaamd “lekkere” klus, maar uiteraard draaien we onze hand hier niet voor om!

Woning of bedrijfspand laten ontruimen in Veendam – zo gingen we te werk

Het sorteren van de spullen uit de garageboxen bleek de grootste klus. Veel oude kleding, veel blikmetaal, veel prullaria. Omdat het sorteren hiervan na vervoer naar een andere locatie relatief veel tijd in zou nemen, werd er gekozen voor afvoer door middel van containers op locatie. Plastic bij plastic, metaal bij metaal, enzovoorts. Een kort zijspoor: dergelijke situaties doen je al snel opnieuw concluderen dat de hoeveelheid plastic die gefabriceerd wordt en uiteindelijk zonder enig nu waardeloos wordt afgeschreven echt veel te groot is. Enfin, nadat het ontruimen van de garageboxen voltooid was, en de boxen bezemschoon gereed waren voor verdere verhuur, kon er gestart worden met de het ontruimen van de woning in Veendam!

Woning laten ontruimen in Veendam – waar zat de moeilijkheid dit keer?

De woning die deze woningontruiming in Veendam betrof, bleek een bungalow te zijn. Gelijkvloers, linoleum vloeren, compleet met interieur gefabriceerd door de bekende Zweedse firma. De woning moest gereed gemaakt worden voor verkoop en dus werden ook een aantal kleine klussen bij de woning aangenomen, onder meer het vervangen van een gipsplaat, het verwijderen van beschadigde laminaatvloer en het herstellen van een vlieringtrap. Het afvoeren van grofvuil had merendeels betrekking op de inpandige garage, waar de ex-eigenaar (net als in de garageboxen) heel veel afval gestald had. Spullen zonder waarde, waarbij een tweede leven ook met een uitzonderlijke dosis creativiteit niet meer gevonden kan worden. En het daadwerkelijke woning laten ontruimen in Veendam? Dat verliep soepel! De afvoer van de meubelen was met inzet van de bakwagen een gezellige, netjes geplande en volgens afspraak opgeleverde klus, waarbij de opdrachtgever na oplevering tevreden gestemd bleek te zijn.

Kunnen we u ondersteunen of het zware werk uit handen nemen?

Woningontruiming WSN helpt u graag een handje (of twee, of twee paar). Vult u het formulier in of ga naar contact, dan komen wij direct telefonisch of online bij u terug, om de mogelijkheden, onmogelijkheden en beschikbare planning te bespreken!

  Type woning of bedrijfspand

  (verplicht)

  Oppervlakte

  (verplicht)

  Provincie

  (verplicht)

  Uw achternaam

  (verplicht)

  Uw e-mail

  (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  (verplicht)

  Eventuele opmerkingen

  Woningontruiming Veendam

  woning laten ontruimen Veendam - Woningontruiming WSN