Woningontruiming in Bedum

WSN neemt u het zware werk uit handen!

In Bedum werd een na-oorlogs nieuwbouwproject op de lijst voor sloopwerkzaamheden geplaatst. Hierdoor ontstond er bij de aanwezige bewoners in eerste instantie onduidelijkheid over hun woontoekomst, maar na verloop van tijd bleek er een goede informatievoorziening over de toekomstige huisvesting te zijn. Deze informatie kregen we te horen van een ouder stel, dat al jaren het blok bewoonde. Omdat de familie van het bejaarde paar deels in het buitenland, en deels in het zuiden van Nederland woonachtig is, kreeg Woningontruiming WSN de vraag of er ondersteuning mogelijk was. En dat was zeker het geval!

Nieuwe meubels, maar wat doen we met al het hele oude?

Het stel had besloten dat bij een nieuwe woning ook een nieuwe inrichting zeker niet zou misstaan. En aangezien de meubels al een flinke leeftijd hadden, mochten ze – gezamenlijk met alle andere overblijfselen van de inboedel – afgevoerd worden. Een klus waarvoor we in de wieg gelegd zijn!

Na goed overleg bleek dat het stel in de weken voorafgaand aan het telefoontje zelf al een nette voorselectie gemaakt had. Dit hielp ontzettend. De bij de woning behorende schuur vormde echter wel een redelijk grote uitdaging. Bij de nieuwe woning was namelijk geen schuur aanwezig. En in deze schuur waren de spullen in de loop der tijd ontzettend opgehoopt. Deze situatie was in zoverre uit de hand gelopen, dat er voor ons geen andere keuze bestond dan het plaatsen van een groot formaat container, zodat er relatief snel een voor het sloopbedrijf werkzame situatie kon ontstaan. Omdat sloop van het gebouw de volgende stap werd, hoefde het geheel niet bezemschoon opgeleverd te worden.

Woningontruiming Noord-Groningen – het “Hogeland”

Een woning laten ontruimen in Bedum, Baflo of de regio? We zijn u graag van dienst! Omdat ieder project qua grootte, situatie en achterliggende gedachte anders is, is het handig om vooraf gezamenlijk een goede inventarisatie te maken. Dit uiteraard naast de gebruikelijke kennismaking. Direct geïnformeerd worden? We horen het graag. Geef ons een belletje op 06 11793996 of vul ons online aanvraagformulier in.

Online info

  Type woning of bedrijfspand

  (verplicht)

  Oppervlakte

  (verplicht)

  Provincie

  (verplicht)

  Uw achternaam

  (verplicht)

  Uw e-mail

  (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  (verplicht)

  Eventuele opmerkingen