Woningontruiming in Borger

Woningontruiming WSN werkt vlot en volgens afspraak!

Toen we bij de woningontruiming in Stadskanaal druk aan de slag waren met het afvoeren van voornamelijk oud papier, wat aluminium en wat oude meubels, werden we door een toevallig voorbij rijdende makelaar aangesproken over een mogelijke ontruiming in Borger. Hierbij werd de afspraak gemaakt dat we na afloop van de woningontruiming in Stadskanaal bij de woning in Borger langs te gaan om met de makelaar en de verkopende partij een inventarisatie te maken van de situatie en op basis hiervan een offerte voor woningontruiming op te stellen. Zo gezegd zo gedaan!

Woning laten ontruimen provincie Groningen

De makelaar had aangegeven dat de hoekwoning qua onderhoud en isolatie was blijven steken in de jaren ’70 en dat de verkoopprocedure wegens overlijden van de bewoner gestart was. Omdat er verder geen familie aanwezig was om de verkoopprocedure gezamenlijk met de makelaar te doorlopen, werd een goede vriend gevraagd om dit af te handelen. Na een korte inventarisatie bleek dat we op basis van onze ervaring bij eerdere projecten konden stellen dat de woning een standaard inventaris voor een seniorenwoning had. Verouderde meubels, verouderde kleding en allerhande goederen met emotionele waarde maar zonder een algemene intrinsieke waarde. Een mooie ontruimklus dus waarbij we het bestaande laminaat ook mochten afvoeren en waarbij de kozijnen aan de binnenkant ontdaan werden van een in de loop der jaren ontstane gele laag nicotine. Voor ons niets om over te klagen, want dit is wat wij doen.

Een woningontruiming; hoe gaat dit in z’n werk?

Er werd met de makelaar afgesproken dat de klus in drie volle werkdagen afgerond zou worden. Achteraf bleek ook de wens te bestaan om de tuin onkruidvrij te laten maken. Dit hebben we als extra service in dit geval aangeboden. Na een kort durende afleverafspraak waren zowel de makelaar als de verkopende partij prima te spreken over de woningontruiming in Borger. Dit gaf ons een fijn gevoel en dat zij. Berichten die we graag horen.

Contact? Wij helpen u graag!

Woning laten ontruimen in Borger? Bel Gert-Jan: 06 11 79 39 96

Woningontruiming Borger

Informatie?

Wij helpen u graag concreet verder. Laat het ons weten.

  Type woning of bedrijfspand

  (verplicht)

  Oppervlakte

  (verplicht)

  Provincie

  (verplicht)

  Uw achternaam

  (verplicht)

  Uw e-mail

  (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  (verplicht)

  Eventuele opmerkingen