Woning laten ontruimen in Delfzijl?

Woningontruiming WSN neemt u het zware werk uit handen!

Toen wij benaderd werden door een makelaar uit de regio Delfzijl voor een woningontruiming, werd er een afspraak gemaakt met zowel de makelaar als de eigenaresse van de woning. Omdat mevrouw in de loop van het jaar naar een nieuwbouw appartement ging verhuizen, was het zaak om haar oude, vrijstaande jaren ’30 woning te ontruimen. Ze had vanwege haar leeftijd, lopende pensioen en fysieke gesteldheid baat bij een volledig geïsoleerde, gelijkvloerse woning, waar ze – net als in het jaren ’30 huis – zelfstandig zou kunnen blijven wonen.

Woninontruiming Delfzijl, Appingedam, Farmsum

Na korte inventarisatie bleek dat de vrouw als huisarts jaren dienst had gedaan vanuit standplaats Delfzijl. Privé bleek dat de vrouw graag las, gezien het aantal boeken en verouderde tijdschriften dat her en der door de woning verspreid lag. Dat haar bestaan in de woning routine gekend had, was overal zichtbaar. Spullen werden verzameld, opgeborgen en vervolgens nooit meer aangeraakt. Hierdoor ontstond er ontzettend veel stof, maar ook de aanwezigheid van zilvervliesjes in papier, waardoor het ontruimen van de woning in Delfzijl een klus bleek waarbij er met extra aandacht voor onze hygiëne gewerkt moest worden.

Grofvuil laten afvoeren Delfzijl

Afvoeren van de ontzettend grote bult afval werd  uitgevoerd met behulp van meerdere containers. Zowel voor papier als voor grofvuil werden er grote meerkuubscontainers besteld, zodat het afvoeren efficiënt uitgevoerd kon worden. Het lijkt zo eenvoudig: een paar ritjes naar de lokale vuilstort en “klaar is Kees”, maar bij een ontruiming in deze orde van grote moet er strak georganiseerd gewerkt worden, anders kan het simpelweg niet uit. Uiteindelijk werd het geheel bezemschoon opgeleverd en mochten we een paar leuke items meebrengen voor verkoop en waren de opdrachtgever en uitvoerend makelaar tevreden. Een keurig opgeleverde woningontruiming in Delfzijl was het resultaat, waarbij we 2 weken hard gewerkt hebben om alles op tijd op te kunnen leveren.

Een woning laten ontruimen in Delfzijl? Wij zijn u graag van dienst!

  Type woning of bedrijfspand

  (verplicht)

  Oppervlakte

  (verplicht)

  Provincie

  (verplicht)

  Uw achternaam

  (verplicht)

  Uw e-mail

  (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  (verplicht)

  Eventuele opmerkingen

  woningontruiming friesland

  WSN neemt u het werk uit handen!