Woningontruiming Eelde

Van sloop naar nieuwbouw

Woningontruiming Eelde – door aanstaande sloop van een voormalig nieuwbouwproject in Eelde werden de bewoners verzocht om elders onderkomen te zoeken. Uiteraard was hen een alternatief geboden, zodat alle bewoners sowieso een nieuwe plek zouden krijgen. Woningontruiming WSN werd gebeld door een ouder echtpaar dat besloten had om het interieur van zowel de woonkamer, slaapkamers als badkamer volledig te vernieuwen. Hiervoor was in eerste instantie de kringloop benaderd, maar het bleek dat de kringloop slechts een selectie van uit de voltallige inboedel mee wou nemen. Dit betrof voornamelijk de kleinere spullen.

Woningontruiming Eelde – eenvoudige totaaloplossing

Nadat het echtpaar nog een tweede kringloop geprobeerd had (met dezelfde uitkomst), werd de keuze voor een totaaloplossing de enige juiste. Voor deze woningontruiming in Eelde ontvingen wij dan ook een telefoontje. Na een leuk kennismakingsgesprek werd er een afspraak gemaakt om de werkzaamheden te inventariseren. Het bleek dat het echtpaar in de loop der jaren nogal wat verzameld had, waarvan afstand gedaan werd. Omdat de inboedel een relatief goede waarde had, kon het in dit geval met gesloten beurs afgehandeld worden. De vloerbedekking en andere zaken die normaal gesproken een groot deel van de ontruimingsklus in beslag nemen hoefden dit keer niet uitgevoerd te worden, omdat de woningen gesloopt werden. Op basis hiervan konden we een net aanbod doen.

Hoe lang duurt een woningontruiming?

De woningontruiming in Eelde nam in totaal drie volle werkdagen in beslag. Omdat de hoeveelheid afval relatief klein was, was het niet noodzakelijk om containers te huren (wat ook een kostenbesparing opleverde). Na afloop van de ontruiming is er samen met het echtpaar geïnspecteerd en kregen we als kers op de taart nog een mooie set foto’s te zien van hun nieuwe onderkomen en het meubilair waarvoor ze gekozen hadden. Een leuke klus in Eelde!

Direct uw prijs online? Laat het ons weten.

  Type woning of bedrijfspand

  (verplicht)

  Oppervlakte

  (verplicht)

  Provincie

  (verplicht)

  Uw achternaam

  (verplicht)

  Uw e-mail

  (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  (verplicht)

  Eventuele opmerkingen

  woningontruiming friesland

  WSN neemt u het werk uit handen!