[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Woningontruiming in Emmen

Woning laten ontruimen in Emmen?

Woningontruiming WSN neemt u het zware werk uit handen!

In opdracht van de verkopende partij, in dit geval de erfgenamen van een stel dat in een appartement in Emmen woonde, kreeg Woningontruiming WSN via de dienstdoende makelaar de aanvraag voor deze woningontruiming in Emmen. Hoewel het appartement georganiseerd was en er sprake was van een keurig huishouden, bleken er bij het ontruimen van dit appartement toch enkele struikelblokken te ontstaan.

Omdat het appartement zich op de derde etage bevond, was het gebruik van de lift noodzakelijk om alles netjes te ontruimen. Waar de rolcontainers snel gevuld waren, bleek de personenlift toch een “bottleneck” te zijn voor het efficiënt afvoeren van afval, maar ook een restant gedateerde inboedel. Normaal gesproken wordt een dergelijke ontruiming binnen relatief korte termijn opgeleverd, maar doordat de goederenlift buiten gebruik bleek, moesten we qua tijd een kleine tegenvaller incasseren. Maar ook dat hoort er bij!

In de woning bleek naast de gebruikelijke inboedel zich ook een grote hoeveelheid boeken te vinden. Normaal gesproken zijn dit voor hergebruik prima items, maar in dit geval bleken er zilvervisjes in de boeken te  wonen. Omdat dit iets is waar we niet mee in aanraking willen komen, werd besloten het grootste gedeelte van de boeken ter vernietiging aan te bieden. Zonde! Maar dit zijn zaken die je niet voor kunt zijn. Aanvullend bleek  het ruimen van de kelder nog een extra klus met zich mee te brengen: hier was namelijk van zeker 3 jaar oud papier verzameld. Het krantenabonnement dat bestond bleek hier zorgvuldig gearchiveerd te zijn.

Nadat de woningontruiming in Emmen uiteindelijk in samenspraak met de makelaar en de opdrachtgever opgeleverd werd, konden we terugkijken op een geslaagd project. Veel werk, een flinke bottleneck, maar uiteindelijk iedereen tevrenden. En daar doen we het voor!

Ook een woning laten ontruimen in Emmen, Assen of elders in Drenthe? Laat het ons weten. Woningontruiming WSN voorziet u graag van passende informatie![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_gmaps link=”#E-8_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” title=”Woningontruiming Assen”][vc_empty_space][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Informatie?

Wij helpen u graag concreet verder. Laat het ons weten.[/vc_column_text]

  Type woning of bedrijfspand

  (verplicht)

  Oppervlakte

  (verplicht)

  Provincie

  (verplicht)

  Uw achternaam

  (verplicht)

  Uw e-mail

  (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  (verplicht)

  Eventuele opmerkingen

  [/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]