[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Woningontruiming Emmen

Vlot geregeld, bezemschoon opgeleverd.

Dat het ontruimen van een woning niet altijd een groot, meerweeks project hoeft te zijn, bleek bij een woningontruiming op maat in Emmen. WSN Woningontruiming werd telefonisch benaderd voor het ontruimen van een twee-onder-een-kap woning, waarbij de bewoners een nieuw gebouwde woning in Noord-Holland hadden aangekocht. Bij oplevering van deze nieuwe woning werd ook voor een volledig nieuw interieur en bijpassende inboedel gekozen. Van gordijnen tot bestek en van kast tot citruspers, alles geheel in lijn met de nieuwe plek waar de familie van vier neer zou strijken voor een nieuwe start.

Inboedel verkopen Emmen, inclusief ontruiming

Omdat de bestaande inboedel nog niet volledig afgeschreven was en er prima herbruikbare materialen van aantoonbare waarde aanwezig waren, koos de familie voor een woningontruiming in plaats van een kringloopdonatie. Er werd bewust niet voor Marktplaatsverkoop gekozen, omdat dit relatief veel tijd en (deels onnodige) communicatie met zich mee zou brengen. In plaats hiervan werden alle werkzaamheden voor een bezemschone oplevering met WSN Woningontruiming afgesproken, met daarbij een vaste prijsafspraak voor de aanwezige inboedel en het afvoeren hiervan.

Woning laten ontruimen in Emmen, hoe werkt Woningontruiming WSN?

Op de dag van de ontruiming bleek dat de bakwagen efficiënt op de oprit van de woning geparkeerd kon worden; de laadklep paste perfect onder de carport, waardoor de inboedel eenvoudig geladen kon worden en door verhuisdekens beschermd werd tegen transportschade. Zoals in alle gevallen bleef er na de ontruiming een hoop stof achter. De zichtbare plekken werden door de bewoners keurig onderhouden, maar op de plekken onder en achter de kasten was er flink wat vuil ontstaan. Na volledig stofzuigen van de woning en het reinigen van de keuken was de klus geklaard. Na een korte besprekingsronde werd er door Woningontruiming WSN afgerekend voor overname van de inboedel, met hierop de werkzaamheden in mindering gebracht. Een keurige oplevering, waarbij er voor zowel de bewoner als Woningontruiming WSN een goed gevoel resteerde.

Woning laten ontruimen in Emmen?

Woningontruiming WSN neemt u het zware werk uit handen! Informeer ons via het onderstaande formulier, u ontvang direct online antwoord. Bellen mag uiteraard ook: 06-11793996[/vc_column_text]

  Type woning of bedrijfspand

  (verplicht)

  Oppervlakte

  (verplicht)

  Provincie

  (verplicht)

  Uw achternaam

  (verplicht)

  Uw e-mail

  (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  (verplicht)

  Eventuele opmerkingen

  [/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]