Woningontruiming in Gasselte

Woning laten ontruimen in Drenthe? WSN neemt u het zware werk uit handen!

Vanwege een nieuw te bouwen woning in Gasselte stond de sloop van een zwaar verouderde jaren 30 woning op de planning in Gasselte. Dit huis werd door de nieuwe eigenaren van het perceel gekocht inclusief alle toebehoren. En dat was nogal wat. Voordat het sloopbedrijf langs kwam om de sloopwerkzaamheden uit te voeren, besloten de nieuwe eigenaren om deze reden woningontruiming WSN te bellen. De inboedel was oud, er was veel, maar de staat van onderhoud bleek relatief goed te zijn. Er werd een afspraak gemaakt dat alles wat geschikt was voor hergebruik afgevoerd mocht worden en dat er een zelfde hoeveelheid afval meegenomen moest worden om een “gelijk oversteken” principe te hanteren. Volgens dit principe hadden we bij andere ontruimingen nog niet gewerkt, maar we besloten het een kans te geven.

Spullen voor hergebruik en sorteerwerk bij de woningontruiming in Gasselte

Na veel zoek- en speurwerk was de lading voor hergebruik gereed en was er een goede inventariserende inspectie gedaan voor het sloopbedrijf. Uiteraard werd dit ook nog door het sloopbedrijf zelf gedaan, maar we konden ze vast mededelen dat er geen sporen van asbest aangetroffen waren, wat het uiteindelijke sorteerproces vergemakkelijkte.

Woningontruiming Gasselte en Gasseltenijveen

Een woning laten ontruimen in Gasselte of de regio Drenthe? Woningontruiming WSN is u graag van dienst met complete, nette en discrete woningontruiming! De omvang, de situatie en achterliggende gedachte is bij iedere ontruiming anders. Het is handig om vooraf goed gezamelijk te inventariseren na kennismaking. Kunnen we u direct informeren? We horen het graag. Geef ons een belletje op 06 11793996 of vul ons online aanvraagformulier in.

Online info

  Type woning of bedrijfspand

  (verplicht)

  Oppervlakte

  (verplicht)

  Provincie

  (verplicht)

  Uw achternaam

  (verplicht)

  Uw e-mail

  (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  (verplicht)

  Eventuele opmerkingen