Woningontruiming Gieten

WSN ontruimt vlot, concreet en op basis van goede afspraken.

Bij een recente woningontruiming in Gieten, Drenthe, troffen we een situatie aan die we nog nooit eerder hadden gezien. Bij veel ontruimingen ontstaat er een zekere routine, omdat appartementen en kleinere woningen vergelijkbare inboedels hebben. Oude banken, koelkasten, tuingereedschap, om maar een paar “usual suspects” te noemen. Echter, bij de woningontruiming in Gieten was dit een ander verhaal..

Woning laten ontruimen in Gieten – wat troffen we aan?

Hierover kunnen we kort zijn: weinig meubilair en inventaris in ieder geval! De linkerzijde van de twee-onder-één-kap woning was namelijk letterlijk en figuurlijk tot de nok gevuld met boeken. Een complete bibliotheek in een huis! Maar waar de gemiddelde bibliotheek alles netjes gecategoriseerd en vervolg alfabetisch ter huur aanbiedt, was dit een typisch geval van doorgeslagen verzamelwoede. Er was geen sprake van organisatie, geen sprake van boeken met uitzonderlijk goede recensies, maar letterlijk alles wat gebundeld gedrukt stond. Van streekromans uit de jaren 70 tot kattenencyclopedieën, echte verzamelwoede pur sang.

Lekkage en papier zijn geen goede combinatie

..en dit werd ons ook duidelijk. Op pijnlijke wijze wel te verstaan. Aan de achterzijde van het huis, was vlakbij de nok van de woning namelijk lekkage ontstaan. De boeken die hieronder stonden, waren volledig verschimmeld en op sommige plaatsen veranderd in een papperige, riekende substantie, die we in emmers naar beneden moesten vervoeren, om vervolgens het geheel met geschikt schoonmaakmiddelen netjes te maken. Uiteraard hebben we de opdrachtgever op de hoogte gesteld van de situatie.

Oplevering woningontruiming Gieten

Na vier volle dagen ontruimen was al het papier uit de woning verwijderd. Een flinke klus, die we naderhand eerlijkheidshalve onderschat hebben. Maar opdrachtgever en uitvoerend makelaar waren tevreden met het resultaat van woningontruiming in Gieten, en daar gaat het uiteindelijk om!

Woning laten ontruimen in Gieten, Assen, Emmen of de regio Drenthe?

Laat het ons weten. Woningontruiming WSN voorziet u graag van passende informatie!

Woningontruiming Gieten

Informatie?

Wij helpen u graag concreet verder. Laat het ons weten.

  Type woning of bedrijfspand

  (verplicht)

  Oppervlakte

  (verplicht)

  Provincie

  (verplicht)

  Uw achternaam

  (verplicht)

  Uw e-mail

  (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  (verplicht)

  Eventuele opmerkingen