Woningontruiming in Gieten

Een flinke verzameling KCA

Tijdens de ontruiming van een woning in Gieten bleek dat sommige mensen ware verzamelaars van klein chemisch afval zijn. In de bij een seniorenwoning behorende garagebox troffen we ongeveer 250 flessen KCA aan. Van ammoniak tot terpentine en van verfblikken tot schoonmaakmiddelen van allerhande soorten. Sommige netjes, andere lekkend. Daarnaast was de seniorenwoning vooral sterk vervuild en bleek achterstallig onderhoud eerder regel dan uitzondering te zijn.

Vervuild tapijt en verstofte meubels./h2>

Met de opdrachtgever was besloten dat het geheel bezemschoon opgeleverd zou worden. En afspraak is afspraak. De vloerbedekking in het appartement was voorzien van huisstofmijt, waardoor de verwijdering – mede door het verlijmen aan de ondervloer – een flinke klus was. Maar voordat we hier uberhaupt aan konden beginnen, moesten eerst alle meubels verplaatst worden en al het afval via containers afgevoerd. Maarliefst 3 containerst gemengd afval waren het resultaat.

Vier dagen sjouwen, breken en sleuren./h2>

De klus leek eenvoudig, gezien de oppervlakte van het appartement en de bijbehorende garagebox. Maar dit bleek alles behalve het geval. Met man en macht werd de klus in vier dagen geklaard. De aanwezige inboedel was te verwaarlozen, vooral rotzooi en afvoer bleken het resultaat. De in het westen woonachtige opdrachtgevers waren echter tevreden met het resultaat. En daar doen we het voor!

Woningontruiming Gieten

Informatie?

Wij helpen u graag concreet verder. Laat het ons weten.

  Type woning of bedrijfspand

  (verplicht)

  Oppervlakte

  (verplicht)

  Provincie

  (verplicht)

  Uw achternaam

  (verplicht)

  Uw e-mail

  (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  (verplicht)

  Eventuele opmerkingen