Woningontruiming Groningen Stad

WSN Woningontruiming werkt naar de juiste, gezamenlijke oplossing!

Een werkgerelateerde verhuizing, of een verhuizing door ouderdom of een veranderende gezinssituatie zorgen er in veel gevallen voor dat er in eerste instantie een onoverzichtelijke situatie ontstaat. Wat moet er allemaal gebeuren? Hoe gaan we alles vervoeren? Waar moet het naar toe? Kunnen er spullen weggegooid worden? Is er iets voor de kringloop? Moeten er spullen op marktplaats? Tal van vragen die in korte tijd een intrede doen en in de loop van het proces steeds meer aandacht van u vragen. Op het moment dat u niet de tijd heeft, of afstand een eenvoudige afhandeling in de weg staat, biedt Woningontruiming WSN de juiste set oplossingen. Kort gezegd: wij nemen u het zware werk uit handen.

Woningontruiming Groningen Stad – de situatie

Bij een woningontruiming in de stad Groningen was de hiervoor geschetste situatie ook zeker aan de orde van de dag. Door het opstarten van een nieuwbouwproject in de binnenstad, werd besloten gedateerde bouw te slopen en de bewoners hiervan elders te huisvesten. Eenzelfde situatie die we eerder ook meemaakten bij een woningontruiming in Bedum. Hoewel de sloop uiteraard goed geïnformeerd en afdoende ver in het verleden aangekondigd was, ontstonden er bij de bewoners toch knelpunten. Eigen vervoer was niet voorhanden. En vooral: bij een nieuwe woning, willen we ook graag een nieuwe inrichting laten leveren. Woningontruiming WSN werd gebeld door een bewoner, die tevens belde namens haar buurvrouw. Zogezegd: twee huizen onder één dak, twee vliegen in één klap. Na kort contact met de lokale kringloop voor het afvoeren van de bestaande inventaris, bleek dat de kringloop enkel de spullen mee wou nemen waar handel in gedreven kon worden. Voor de rest zou zelf een stortplaats geregeld moeten worden, verre van wenselijk door gebrek aan tijd en vervoer.

Gemaakte afspraken en correcte oplevering

Gezamenlijk met Woningontruiming WSN werd de situaties in beide woningen in kaart gebracht. Wanneer kunt u verhuizen? Wat mag er mee? Wat kan er weg? Wanneer schikt het u? Op basis van een plezierige kennismaking werden de afspraken gemaakt en kon Woningontruiming WSN starten met de werkzaamheden. Beide huizen gratis ontruimd, al het afval afgevoerd en een deel van de inboedel op naam van Woningontruiming WSN. Met gesloten portomonnaie geregeld, alles correct volgens afspraak, zonder tussenkomst van meerdere partijen en zonder zwaar sjouwwerk. Zo regelen we het graag met u. Omdat iedere klus op het gebied van woningontruiming er één is, is ons voorstel altijd maatwerk.

Uw woning laten ontruimen in Groningen? We helpen graag!

  Type woning of bedrijfspand

  (verplicht)

  Oppervlakte

  (verplicht)

  Provincie

  (verplicht)

  Uw achternaam

  (verplicht)

  Uw e-mail

  (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  (verplicht)

  Eventuele opmerkingen

  woningontruiming friesland

  WSN neemt u het werk uit handen!