Woningontruiming in Harkstede

WSN neemt u het zware werk uit handen!

Via een bestaande opdrachtgever, die achteraf familie bleek te zijn van de mensen van deze opdracht, kwamen we voor een woningontruiming in Harkstede terecht bij een voormalige “arbeiderswoning” aan de bekende, lange hoofdstraat in het dorp. Op het eerste gezicht leek de klus vrij standaard, maar al snel werd duidelijk waarom de opdrachtgever onze hulp ingeschakeld had.

Bij de woningontruiming in Harkstede was er sprake van een boekenoverschot. De voormalig bewoner had in de loop der jaren in de achterzijde van de woning een complete, volledig ongeorganiseerde bibliotheek opgebouwd. Niet gevuld met literatuur, encyclopedieën en diverse fictie, maar gevuld met folders, affiches, catalogi en allerhande oud papier van het minst wenselijke soort. Daarnaast bleek de voorzijde van de woning ernstig vervuild. Er was werk aan de winkel, zodat de woning bezemschoon en vervolgens verkoopklaar in de markt gezet kon worden!

Wat zijn zilvervisjes?

Hier kwamen we bij het laten ontruimen van een woning in Harkstede al vlot achter! Dit ongedierte nestelt zich namelijk in papier en komt vooral voor in ongeventileerde, relatief vochtige ruimtes. Indien onbestreden, wordt het een plaag en dient al het papierwerk afgevoerd en vernietigd te worden. In dit geval (gezien de aard van het papier) niet zo’n probleem, maar stel je eens voor wat de situatie in een georganiseerde huisbibliotheek met prachtige boeken uit het verleden geweest zou zijn. Daar wordt niemand blij van!

Het ontruimen van de woning

Het bleek een vuile klus, maar hiervoor draaien wij – zoals bekend – onze handen niet voor om. Na een volle midweek ontruimen met de inzet van meerdere containers, kon het geheel uiteindelijk bezemschoon aan de contactpersoon (in dit geval een dienstdoende makelaar) opgeleverd worden. Zoals in eerdere samenwerkingen bleek het geheel volledig in orde te zijn en mochten we de huisontruiming in Harkstede toevoegen aan onze portfolio. Een geslaagd project; op naar de volgende!

Woningontruiming Noord-Groningen – Alles boven de A7

Een woning laten ontruimen in het noorden van de provincie? We zijn u graag van dienst! Direct geïnformeerd worden? We horen het graag. Geef ons een belletje op 06 11793996 of vul ons online aanvraagformulier in.

Online info

  Type woning of bedrijfspand

  (verplicht)

  Oppervlakte

  (verplicht)

  Provincie

  (verplicht)

  Uw achternaam

  (verplicht)

  Uw e-mail

  (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  (verplicht)

  Eventuele opmerkingen