Woningontruiming Hoogezand

Duidelijke afspraken, tijdige oplevering. Wij nemen u graag al het zware werk uit handen!

Indien u een woning wilt laten ontruimen in Hoogezand of het aangrenzende Sappemeer is WSN graag uw informerende en uitvoerende partner. Zoals gesteld werkt WSN Woningontruiming op basis van vooraf bevestigde afspraken en is bezemschoon opleveren in bijna alle gevallen het uitgangspunt. Afhankelijk van de staat van de woning, de (kwaliteit van de) aanwezige inboedel, de oppervlakte en de toegankelijkheid van het terrein worden er afspraken met betrekking tot de prijs gemaakt.

Woningontruiming in Hoogezand Sappemeer en Foxhol – voorbeelden

In Sappemeer is er door WSN in de afgelopen periode een schuur van 100 vierkante meter ontruimd. De bruikbaarheid van de inventaris zorgde ervoor dat de opdrachtgever voor deze opdracht een bod op het aanwezige kreeg, en aanvullend enkel de containerhuur betaald heeft. In een voorafgaand jaar was er bij een woningontruiming in Hoogezand sprake van een totaal andere situatie. Het betrof een rijtjeswoning, waar de verhuizing van de bewoners naar een nieuw adres al grotendeels voltooid was. WSN kreeg hier de opdracht tot ontruiming van het aanwezige restant van de inboedel en daarnaast het verwijderen van de vloerbedekking, de ondervloer en het verwijderen en afvoeren van tegels in de badkamer. Tegen vooraf vastgesteld tarief zijn deze werkzaamheden uitgevoerd.

Aan de slag? Wij ondersteunen u graag!

Voor iedere situatie bestaat een passende oplossing. Direct contact met WSN Woningontruiming? Bel Gert-Jan op 06-11793996, of maak uw situatie vrijblijvend duidelijk via onderstaand formulier of ga naar contact.

  Type woning of bedrijfspand

  (verplicht)

  Oppervlakte

  (verplicht)

  Provincie

  (verplicht)

  Uw achternaam

  (verplicht)

  Uw e-mail

  (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  (verplicht)

  Eventuele opmerkingen

  Woning laten ontruimen Hoogezand Sappemeer

  woningontruiming hoogezand sappemeer foxhol