Woningontruiming Haren, Groningen

Lees over dit project: hoe is WSN Woningontruiming te werk gegaan? En hoe is het verlopen?

De redenen voor het ontruimen van een woning zijn zeer divers. Het ontstaan van tijdsgebrek door het verbouwen van een nieuw aangekochte woning, waarvoor er nieuw meubilair aangekocht is, is bijvoorbeeld een regelmatig voorkomende situatie. Aanvullend laten particuliere klanten een woning ontruimen als gevolg van een geval van overlijden in de familiaire kring. Een gebeurtenis die een discrete en vakbekwame benadering vereist. Vanuit de zakelijke wereld werkt WSN woningontruiming samen met diverse notariaten, makelaars en middelgrote projectontwikkelaars en renovatiebedrijven. Dit specifieke project voor woningontruiming Haren betrof een klant die dus een woning wou laten ontruimen in Haren, een dorp aan de grens van de stad Groningen. We omschrijven dit project graag, omdat het qua projectplanning nogal afweek van de normale gang van zaken.

Hoe is het contact tot stand gekomen?

Via de zoon en dochter van de eigenaren van de woning in Haren ontvingen wij op zondagmiddag een videogesprek (06-11793996). Het bleek dat de zoon en dochter woonachtig waren in het buitenland en die avond al zouden vertrekken naar het buitenland. Het videogesprek stelde ons in staat om binnen een half uur een adequate inschatting van de situatie te maken, waarop er vervolgens afspraken gemaakt konden worden met het oog op de ontruiming. Aanvullende communicatie zou telefonisch verlopen, terwijl afhandeling met betrekking tot toegang geregeld werd met de buren, waarmee de bewoners in de voorafgaande jaren een goede relatie hadden.

De werkzaamheden voor de woningontruiming Haren, Groningen.

Nadat de datum, tijd en vergoeding besproken waren, zijn de werkzaamheden gestart. Omdat de woning ter verkoop aangeboden zou worden, werd ook de tuin aangepakt door WSN woningontruiming. Met de grasmaaier en bosmaaier is het gazon en de omringende perken keurig gemaakt en daarnaast zijn er inpandig ook diverse werkzaamheden uitgevoerd. Beschadigingen aan het stucwerk zijn hersteld, een groot meranti kozijn is opnieuw voorzien van kitranden en vergeelde plafonds zijn voorzien van helderwitte latex, waardoor de woning weer een frisse aanblik en neutrale geur kreeg. Het voegwerk in zowel de badkamer als het toilet zijn behandeld met chemische reiniging, waardoor de woning in het geheel een verkoopklare aanblik kreeg. Alle meubelen en het ontstane “grof vuil” zijn door middel van een container en de boedelwagen van WSN woningontruiming afgevoerd, waarbij het geheel bezemschoon is opgeleverd.

Tussentijdse vragen en oplevering.

Tussentijds is er twee keer via een videogesprek een tussentijdse update van de werkzaamheden geweest, waarbij er ontstane vragen en tussentijds akkoord op kleinere werkzaamheden geweest is. Na afronding van de werkzaamheden is het geheel bezemschoon opgeleverd.

Kunnen wij u van dienst zijn? We horen het graag!

Bel of app Woningontruiming WSN op 06-11793996, ga naar contact, of vul het formulier op deze pagina bondig in, dan komen wij binnen 24 uur bij u terug.

 

 

woningontruiming friesland - woning laten ontruimen friesland

  Type woning of bedrijfspand

  (verplicht)

  Oppervlakte

  (verplicht)

  Provincie

  (verplicht)

  Uw achternaam

  (verplicht)

  Uw e-mail

  (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  (verplicht)

  Eventuele opmerkingen