Woningontruiming in Leek en Roden, Groningen

Een huis laten ontruimen in Leek en/of Roden, hoe gaat WSN woningontruiming te werk?

Kleiner wonen, verhuizen naar een seniorenflat of tehuis, of plots overlijden zijn veel gehoorde argumenten voor het plannen van een (plotselinge) woningontruiming. In Leek kwamen wij met een verhuizing naar een seniorenwoning in aanraking. Het paar dat altijd in een modern vormgegeven in woning in Leek gewoond had, besloot om van het leven te gaan genieten en kleiner te gaan wonen. Bij een eerste kennismaking kwam er een prachtig plan naar voren, waarbij er reisplannen verteld werden, zodat de komende tijd goed besteed zou worden. Niet verkeerd!

Woningontruiming Leek & Roden – wanneer kunt u bij ons terecht?

De verhuizing bleek echter een struikelblok. In de loop der jaren was er een hoop diverse spullen verzameld. De familie waren allen ondergedompeld in een druk gezinsleven en het paar was zelf niet bij machten om de ontruiming uit te voeren. De selectie van spullen die verhuisd moesten worden, werd echter wel uitgevoerd door het stel. Woningontruiming WSN werd vervolgens ingeschakeld om de woning klaar te maken voor verkoop. Dit hield in: afvoeren, afvoeren en nog eens afvoeren. Gezien de hoeveelheid spullen was er in dit geval een set containers noodzakelijk, omdat de gemeentestort in Leek slechts een beperkt aantal ritten per adres toe liet.

Hoe lang duurt het om een huis te laten ontruimen in Leek?

De ontruiming nam in totaal drie dagen in beslag, alvorens het geheel bezemschoon aan het paar kon worden opgeleverd. Een huis ontruimd in Leek, de bijbehorende garagebox in Roden eveneens ontruimd en tevreden klanten met goede plannen als uitkomst. Zo zien we het graag!

Kunnen wij u van dienst zijn? We horen het graag!

Bel of app Woningontruiming WSN op 06-11793996, ga naar contact, of vul het formulier op deze pagina bondig in, dan komen wij binnen 24 uur bij u terug.

woningontruiming friesland - woning laten ontruimen friesland

  Type woning of bedrijfspand

  (verplicht)

  Oppervlakte

  (verplicht)

  Provincie

  (verplicht)

  Uw achternaam

  (verplicht)

  Uw e-mail

  (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  (verplicht)

  Eventuele opmerkingen