[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Woningontruiming in Meeden

Een vlotte, grondige oplevering!

Toen we de opdracht ontvingen een woning in Meeden (Groningen) te ontruimen, bleek dit uitgebreider dan we vooraf verwacht hadden. Terwijl we doorgaans alle vertrekken inclusief kelder en zolder in een typische situatie schoon en leeg opleveren, ontdekten we in dit geval een aantal bijgebouwen waarin de voormalig eigenaar allerhande verzamelde spullen opgeslagen had. Voor hem waarschijnlijk onder het motto “weggooien kan altijd nog”, maar voor ons een flinke klus om te reinigen en gedeeltelijk te demonteren. Ondanks de bewolking en de regen begonnen we aan een flinke klus bij de woningontruiming in Meeden!

Woning laten ontruimen in Meeden – hoe gingen we aan de slag?

Gezien de omvang van het perceel, de hoeveelheid “houtje touwtje” bijgebouwen en de toegankelijkheid van het terrein waren containers gecombineerd met aanhangwagens onontkoombaar. Hoewel de eigenaar voor elk item wel een verklaring had over hoe hij het ooit nog zou gebruiken, had de tijd de spullen geen goed gedaan en veranderde een verzamelactie in één grote opruimactie, waarbij een gedeelte herbruikbaar bevonden werd.

Er werd met de bijgebouwen gestart, waarbij al het gesaneerde in drie groot formaat afvalcontainers geplaatst werd. We vonden hierbij van alles, van vrachten oud papier tot uitgeharde zakken beton en van vergane planken tot verroeste hekwerken. Nadat we flink aan de slag geweest warden, troffen we in de woning een vergelijkbare situatie aan. Hiervoor konden we gelukkig de capaciteit van de gehuurde containers gebruiken en werd het geheel na veel zwoegen bezemschoon geleverd. Op basis van onze ervaring kwamen we qua tijd zeer netjes uit, wat gewaardeerd werd door de makelaar ter plaatse.

Moet u ook een huis laten ontruimen in Meeden? We staan graag tot uw dienst. Neem contact op met Gert-Jan: 06 11 79 39 96.

[/vc_column_text][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1699517619085-67bb0ce8-6efe-7″ include=”545,851″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Online info

[/vc_column_text][vc_empty_space]

  Type woning of bedrijfspand

  (verplicht)

  Oppervlakte

  (verplicht)

  Provincie

  (verplicht)

  Uw achternaam

  (verplicht)

  Uw e-mail

  (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  (verplicht)

  Eventuele opmerkingen

  [/vc_column][/vc_row]