Op zoek naar de juiste partner voor een woningontruiming in Muntendam?

Bij WSN Woningontruiming nemen we graag de zware taak van u over!

De dienstdoende Notaris belde ons terwijl we aan het werk waren bij de woningontruiming in Winschoten. Hij wist te melden dat familie van een relatie van hem op afstand woonde en op zoek was naar een bedrijf dat woningontruimingen uitvoert in Muntendam. Na een korte inventarisatie werd er een afspraak gemaakt en hetgeen wij al gedeeltelijk vernomen hadden, bleek werkelijkheid te zijn: de woning in Muntendam moest volledig ontruimd worden. Ondanks het feit dat de woning overvol stond met allerhande opgespaarde zaken, bleek dat de staat van onderhoud goed was. Geen schimmel, geen luchtjes, geen lekkages. Ook eens fijn – voor de verandering!

Hoe lang duurt een woningontruiming?

Tijdens de inventarisatie werd afgesproken dat het geheel binnen 7 werkdagen bezemschoon zou worden opgeleverd. Op basis van de hoeveelheid inventaris werd een schatting gemaakt van het aantal benodigde containers. Vervolgens kon de klus van start en vol goede moed begonnen we met het sorteren, demonteren, groeperen, verzamelen en afvoeren. Dat hiervoor een heldere werkwijze en structuur essentieel is om alles in goede banen te leiden, bleek maar weer eens. Na zeven dagen “vol gas” gewerkt te hebben, trokken we met een voldaan gevoel de stofbezem door de twee-onder-één-kap woning en waren we blij dat de vloerbedekking dit keer niet verlijmd zat. Een flinke klus!

Woning laten ontruimen in Veendam, Muntendam of de Pekela’s?

Ga direct van start! Bel of app Woningontruiming WSN op 06-11793996, ga naar contact, of vul het formulier op deze pagina bondig in, dan komen wij binnen 24 uur bij u terug.

Woningontruiming Alteveer

Informatie?

Wij helpen u graag concreet verder. Laat het ons weten.

  Type woning of bedrijfspand

  (verplicht)

  Oppervlakte

  (verplicht)

  Provincie

  (verplicht)

  Uw achternaam

  (verplicht)

  Uw e-mail

  (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  (verplicht)

  Eventuele opmerkingen