Woningontruiming Musselkanaal

Puin alom, waar te starten?

Bij de woningontruiming in Musselkanaal vroegen we ons af waarom particulieren puin in hun woning verzamelen. Puin niet in de letterlijke zin van het woord, maar als verzamelnaam voor bijvoorbeeld volledige jaargangen samengebonden kranten, verzameld afval en een niet te versmaden hoeveelheid kleding. Nadat familie van de ex-bewoners ons verteld had dat de ex-bewoners een stichting hadden ten behoeve van kledingexport naar relatief arme continenten, werd ons al vlot het een en ander duidelijk.

Vernietigen of doneren?

Voor ons in dit geval geen lastig pakket. De kleding bleek netter gesorteerd dan verwacht en kon met drie ritten met de grote bakwagen vervoerd worden naar verschillende instanties in de regio, waar verdere sortering en herbestemming geregeld zou worden. Naast de grote hoeveelheid kleding bleek dat de ex-bewoners van de woningontruiming in Musselkanaal ook zelf fervent verzamelaars waren. Zonde dat de staat van al het verzamelde in de loop der jaren verre van optimaal bleek te zijn. De collectie oude theekopjes en ander waardeloos keukeninventaris waren hier een mooi voorbeeld van. Dit betekende veel sjouwwerk, veel sorteerwerk en aardig wat ritjes naar de stort.

Woningontruiming Musselkanaal

Hoe lang duurt het om een woning te ontruimen? Dit verschilt uiteraard per situatie. Relatief kleine ontruimingen duren twee tot drie dagen, grote ontruimingen nemen meer tijd en energie in beslag. Hoe dan ook, het is een kwestie van goed overleg. Mocht u een woning in Musselkanaal laten ontruimen, dan informeren wij u graag over de mogelijkheden. Neem gerust contact op via 06 11 79 39 96 of vul het formulier op deze pagina in.

  Type woning of bedrijfspand

  (verplicht)

  Oppervlakte

  (verplicht)

  Provincie

  (verplicht)

  Uw achternaam

  (verplicht)

  Uw e-mail

  (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  (verplicht)

  Eventuele opmerkingen

  woningontruiming friesland

  WSN neemt u het werk uit handen!