Woningontruiming in Nieuw Buinen

Lekkage en vochtproblemen bij het laten ontruimen van een woning

Door de eind 2022 opgelopen energiekosten werd er in de door ons ontruimde nieuwbouwwoning in Nieuw Buinen al geruime tijd niet meer gestookt. De in Limburg woonachtige familie van de voormalige bewoner had hier ten tijden van de zes maanden durende leegstand geen rekening mee gehouden. Daarom werden wij toen we gevraagd werden de woning in Nieuw Buinen te ontruimen geconfronteerd met overmatige schimmelvorming in diverse vertrekken in de woning. Zonde, want de aanwezige inboedel was zonder dit gegeven nog prima geschikt voor hergebruik.

Ontruimen of laten saneren?

Na overleg met de opdrachtgever en de uitvoerend makelaar werd besloten om het geheel op veilige wijze met respect voor de eigen gezondheid te saneren. In dit geval waren er meerdere groot formaat containers nodig om grof vuil, puin en klein chemisch afval af te voeren. Ook hebben we bij de woningontruiming in Nieuw Buinen meerdere paren handschoenen en filtermaskers verbruikt om onszelf te beschermen. Niet de leukste klus, maar ook dit hoort bij het vak van woningontruimer in Groningen en Drenthe.

Kosten woningontruiming Nieuw-Buinen

In totaal zijn we vier volle dagen bezig geweest met de ontruiming. De oorzaak van de aanwezige schimmel werd uiteindelijk ondergronds gevonden bij een lekkende waterleiding. Hiervoor hebben we de hoofdkraan met instemming van de opdrachtgever en de makelaar dicht gedraaid en de situatie gerapporteerd. Nadat we de cabine van onze vrachtauto keurig hebben ontsmet, was de woningontruiming in Nieuw Buinen een feit en konden we verder naar de volgende klus.

<h2>Huis laten ontruimen in Nieuw Buinen</h2>
Ook een woningontruiming in Nieuw Buinen plannen? Wij zijn u graag van dienst.
Bel Gert-Jan: 06 11 79 39 96

<h1>Online info</h1>

  Type woning of bedrijfspand

  (verplicht)

  Oppervlakte

  (verplicht)

  Provincie

  (verplicht)

  Uw achternaam

  (verplicht)

  Uw e-mail

  (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  (verplicht)

  Eventuele opmerkingen