Woningontruiming Onstwedde

Het ontruimen van een woonboerderij bleek een grote kluif!

Bij het ontruimen van een vrijstaande woonboerderij in Onstwedde bleek de toegankelijkheid van het perceel een grotere uitdaging dan voorheen voorzien. Voorafgaand aan deze ontruiming werd er vanuit Noord-Holland telefonisch contact opgenomen met ons. De zoon van de – helaas overleden – weduwe die in de woonboerderij woonde, was eigenaar van een drukbezet bouwbedrijf en zelf, ondanks de aanwezigheid van het nodige materieel, niet in de gelegenheid om de ontruiming uit te voeren. Op basis van inventariserende foto’s werd er een afspraak gepland om het geheel gezamenlijk te inventariseren, zodat er gestart kon worden op basis van goede afspraken.

Woning laten ontruimen in Onstwedde

De woonboerderij bleek niet in het dorp, maar midden op het afgelegen platteland te staan. De toegankelijkheid werd bemoeilijkt doordat er enkel een puinweg naar de boerderij liep, waar door flinke regenval in het vroege najaar de nodige modderplekken waren ontstaan. Dit zorgde later in het project voor een beladen bakwagen die vast kwam te zitten in de modder, maar al slippend gered werd door de buurman, die met grof geschut in de vorm van een Fiat tractor ons kwam redden. Mooi avontuur!

Woningontruiming in Onstwedde – wat gebeurde er?

Nogal wat. Naast de toegankelijkheid bleek de woonboerderij in slechte staat van onderhoud te zijn. Dit zorgde ervoor dat er vooral afgevoerd moest worden. Zowel de inventaris als de achtergebleven vloerbedekking was volledig afgeschreven. Het kwam er op neer dat de gehele woonboerderij volledig leeg gehaald moest worden, met uitzondering van het timmerwerk waarmee de bewoners de kamers ingedeeld hadden. Een flinke klus. Na 4 dagen intensief werken op basis van een planning met de benodigde coördinatie, slaagden we er in het geheel binnen de gestelde termijn bezemschoon op te leveren.

Kosten woning laten ontruimen Onstwedde

De kosten die gepaard gaan met een dergelijke woningontruiming zijn moeilijk aan te geven. Het hangt namelijk samen met een aantal factoren, bijvoorbeeld de oppervlakte, de staat van de inventaris, de mate waarin er al gestart is met de ontruiming en de tijd waarbinnen het geheel opgeleverd moet worden. Om u een duidelijk beeld te kunnen geven bij uw situatie, lichten we dit graag telefonisch toe: 06-11793996. Mocht u liever online uw prijs ontvangen, dan kan dit via het formulier op deze pagina.

Online info

  Type woning of bedrijfspand

  (verplicht)

  Oppervlakte

  (verplicht)

  Provincie

  (verplicht)

  Uw achternaam

  (verplicht)

  Uw e-mail

  (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  (verplicht)

  Eventuele opmerkingen