Woningontruiming Paterswolde

WSN Woningontruiming neemt u het zware werk uit handen!

Toen we werden benaderd door nabestaanden van een woning in Paterswolde, liepen we aanvankelijk tegen een onvoorziene situatie aan. Het was door eerdere emigratie van de nabestaanden namelijk onmogelijk geworden om fysiek aanwezig te zijn bij het aanleveren van de ontruimingsklus. De makelaar had inmiddels de sleutels ontvangen en nam in opdracht van het overzeese stel de honneurs ter plaatse waar. Omdat wij altijd voor een persoonlijke kennismaking gaan, voordat we aan een klus beginnen, werd er gekozen voor een FaceTime gesprek, zodat er netjes voorgested kon worden en we de inhoudelijke details van de woningontruiming in Paterswolde konden bespreken.

Woningontruiming Paterswolde – wat moest er gebeuren?

Dat er werk aan de winkel was, bleek al snel. De garage stond tjokvol met vooral oud papier en verjaarde fietsonderdelen en het huis zelf bleek achterstallig in het onderhoud. Onder meer lekkage en achterstallige schoonmaakwerkzaamheden zorgden ervoor dat we grondig te werk moesten gaan. van enkel ontruimen was geen sprake; ook de gehele handschoenen en de beschermingsmiddelen voor onze luchtwegen moesten er aan te pas komen. Niet altijd even fijn, maar wel “part of the job”. En hiervoor nemen we uiteraard verantwoordelijkheid.

Hoe lang duurde de woningontruiming?

Langer dan verwacht. In eerste instantie leek het gezien de omvang van de woning mee te vallen, maar de mate van achterstalligheid en de algehele staat maakten dat we meer tijd dan gepland nodig hadden. Ook moesten er grofvuilcontainers aan te pas komen om het geheel bezemschoon op te kunnen leveren. Na een goede douche verschenen we bij afspraak voor oplevering en werd in samenwerking met dienstdoend makelaar via FaceTime het geheel van a tot z opgeleverd in de vooraf besproken staat. Zowel opdrachtgever als makelaar waren tevreden over de woningontruiming in Paterswolde en wij waren moe, maar voldaan. Op naar een schonere klus!

Direct van start? Laat het ons weten!

Woning laten ontruimen in Paterswolde? Bel direct 06 -11 79 39 96