Woningontruiming Roden

Wij nemen u het zware werk uit handen!

In het grensgebied tussen Roden en Leek werden we gebeld voor een woningontruiming in Roden. Deze klus betrof een twee-onder-één-kap woning, gebouwd begin jaren ’90 van de vorige eeuw. Dat de relatief jonge leeftijd van een woning geen samenhang heeft met de omvang van een ontruimingsklus, bleek al gauw. Door familie van de voormalig bewoonster werden wij gebeld voor een telefonische kennismaking. Na een goede eerste indruk werd de afspraak gemaakt voor een gezamenlijke inventarisatie. Tijdens deze inventarisatie bleek al snel dat de klus zo omvangrijk was, dat er geen sprake zou zijn van een vlotte ontruiming, zoals we deze wel eens tegenkomen in bijvoorbeeld bejaardenwoningen.

Verzamelen, een passie of een kwaal?

Op het moment dat een verzameling specifiek en geordend is, vinden we dit prachtig. Maar op het moment dat eigenaren van verzamelingen hetgeen ze verzamelen niet weten te kaderen en daarnaast een angst ontwikkelen om dingen kwijt te raken die “wellicht nog eens van pas kunnen komen”, ontstaat er een lastige situatie. Niet alleen voor de persoon zelf, maar ook voor nabestaanden en hierop volgend ondergetekende.

Woning laten ontruimen in Roden – WSN helpt u graag!

Bij de woningontruiming in Roden troffen we een zolderverdieping aan, waarbij letterlijk de draagkracht van de vloer continu getest werd. Tjok, tjok, maar dan ook tjokvol met spullen. Heel veel afgedankte en hiermee waardeloze spullen. Er was geen pad meer beschikbaar en alles moest afgevoerd worden via een trapgat van 100×50. Wát een werk.

Om alles in goede banen te laten lopen bestelden we vooraf 2 grote containers, waar al het afval in gedumpt kon worden. Omdat het probleem al jaren bestond, was de zolder ook in tijden niet schoongemaakt. Het dragen van mondmaskers kreeg – naast de COVID-verplichting – dus ook nog een tweede functie.

Nadat alles inclusief benedenverdieping ontruimd was, werd het aan de klant opgeleverd. Een pak van haar hart. Want het was – ook i.s.m. de familie – nooit gelukt om het tijdig op te leveren bij de drukke makelaar. Een niet alledaagse klus, maar een uitdaging gaan we altijd aan!

Direct van start? Laat het ons weten!

Woning laten ontruimen in Wildervank? Bel direct 06 -11 79 39 96

Online info

  Type woning of bedrijfspand

  (verplicht)

  Oppervlakte

  (verplicht)

  Provincie

  (verplicht)

  Uw achternaam

  (verplicht)

  Uw e-mail

  (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  (verplicht)

  Eventuele opmerkingen