[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Woningontruiming Scheemda

Wij nemen u het zware werk uit handen.

Dat de reguliere kringloopwinkel voor een lastige situatie kan zorgen op het moment dat een woning ontruimd moet worden, ondervonden we bij de woningontruiming in Scheemda. Nadat de bewoonster van de seniorenwoning plots was komen te overlijden, besloten de nabestaanden de bestaande inventaris te doneren aan een kringloopwinkel. Hiervoor werd een afspraak ingepland en de nabestaanden gingen er van uit dat de kringloop alle spullen mee zouden nemen. Echter, op de dag van de afspraak bleek dat de kringloop enkel stickertjes plakte op de voor hen relevante spullen, om vervolgens het restant achter te laten. Hierdoor kwamen de nabestaanden uiteindelijk in een lastig pakket, want de waarde van de inboedel was er niet meer, terwijl ze met alle waardeloze spullen achter bleven. Vervolgens moest er betaald worden om het restant richting stort af te voeren. Een ongewenste situatie dus.

De werkwijze van Woningontruiming WSN

Woningontruiming WSN werkt op een andere manier. Bij een woningontruiming wordt er ook daadwerkelijk ontruimd. Dit betekent dat ook de vloerbedekking verwijderd kan worden. En dat gaatjes in de muur geplamuurd kunnen worden. Een volledige oplevering dus.
De prijs van een woningontruiming is hierbij afhankelijk van de staat en leeftijd van de bestaande inboedel, waarbij het altijd het streven is om de woningontruiming met gesloten portemonnee uit te kunnen voeren. Echter, op het moment dat een groot gedeelte
van de inboedel reeds verwijderd is, ontstaat er onbalans in kosten en baten, en is een nette prijsafspraak de manier om de klus volgens afspraak te klaren.

Een deels geklaarde klus brengt extra werk en kosten met zich mee

Bij de woningontruiming in Scheemda bleek dat de inboedel reeds verwijderd was, en dat er voor afvoer van goederen betaald moest worden. Uiteindelijk is er een keurige prijsafspraak gemaakt en zijn de nabestaanden goed geholpen, maar ze gaven aan dat ze beter hadden kunnen kiezen voor het uitbesteden van de volledige klus, omdat het minder uitgaven, minder tijd en minder onnodige communicatie met zich mee brengt.

Een woning laten ontruimen in Oost-Groningen? Wij zijn u graag van dienst!

Voor een korte inventarisatie van uw situatie vragen we u contact op te nemen via het formulier op deze pagina. Het is natuurlijk ook mogelijk om even te bellen, dan staan we u graag te woord.[/vc_column_text][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1628235792414-c3479e17-012a-0″ include=”545″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Online info

[/vc_column_text][vc_empty_space]

  Type woning of bedrijfspand

  (verplicht)

  Oppervlakte

  (verplicht)

  Provincie

  (verplicht)

  Uw achternaam

  (verplicht)

  Uw e-mail

  (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  (verplicht)

  Eventuele opmerkingen

  [/vc_column][/vc_row]