Woningontruiming Scheemda

Woningontruiming WSN neemt u het zware werk uit handen!

Tijdens een woningontruiming in Scheemda zijn we op een terrein gestuit waar we nog niet eerder mee te maken gehad hadden. Het perceel van ruim 12.000 m2 bestond uit een vervallen arbeiderswoning met her en der op het perceel verspreid oude schuurtjes, containers en opslagplaatsen met garagedeuren. Op het terrein was enkel bij de woning een oprit en de rest was overgroeid en moeilijk toegankelijk. Na inventarisatie bleek dat de voormalig bewoner een flinke verzamelwoede had wat resulteerde in een hoop onbruikbare, maar gelukkig ook wat bruikbare spullen. Dat de waarde van de bruikbare spullen in totaal niet opwoog tegen de hoeveelheid te verrichten werk hebben we bij de dienstdoende makelaar een maatwerkofferte aangeleverd voor volledige sanering van het perceel. Na het akkoord daalde het besef in dat ons een monsterklus te wachten stond. Na het bestellen van de containers zijn we gestart met sorteren en gelijkmatig afvoeren van afval en oude ijzerwaren. Dit heeft in totaal meer dan drie weken geduurd. Hierbij werden ook de vergane opslagplaatsen afgevoerd zodat het perceel uiteindelijk door een grondverzetbedrijf volledig strak getrokken kon worden.

Een enorme hoeveelheid werk

Na veel zweten en een enorme klus kwam toen het moment bij de woningontruiming in Scheemda om een aantal leuke spullen voor wederverkoop in te laden en richting afronding van de klus te gaan. We vonden onder andere een aantal zeldzame muziekinstrumenten met waterschade, defecte maar prachtige oldtimer brommers, mooi meubiliar en een complete verzameling boeken. Het komt niet vaak voor maar vondsten als dit geven ons de energie om woningontruiming in de provincie Groningen uit te blijven voeren. Al met al zijn we langer dan een maand bezig geweest met deze mega klus, maar kijken we er zeker met een voldaan gevoel op terug. De spullen die geschikt waren voor wederverkoop hebben een juiste plek voor wederverkoop gekregen en het perceel is geschikt voor de nieuwe koper.

Woningontruiming WSN – contact

Ook een woning laten ontruimen in Scheemda, Winschoten of elders in de provincie Groningen? Neem gerust contact met ons op.

Bel Gert-Jan: 06 11 79 39 96

Online info

  Type woning of bedrijfspand

  (verplicht)

  Oppervlakte

  (verplicht)

  Provincie

  (verplicht)

  Uw achternaam

  (verplicht)

  Uw e-mail

  (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  (verplicht)

  Eventuele opmerkingen