Woningontruiming in Scheemda

Een woning in Scheemda laten ontruimen?

WSN Woningontruiming neemt u het zware werk uit handen. Bij een woningontruiming in Scheemda bleek er ontzettend veel werk te zitten in het bezemschoon opleveren van een twee-onder-één-kap woning. Gecombineerd met de weinig beschikbare tijd door vlotte verkoop van de woning moest alle hens aan dek om de woning tijdig, volgens afspraak, op te kunnen leveren.

Kelder, KCA en opleverdatum

Vooral de kelder van de woning bleek een tijdrovende klus. De vorige eigenaar, die inmiddels de pensioen gerechtige leeftijd bereikt had, was jaren aan het werk geweest als zelfstandig schilder. De kelder van deze woning stond vol met klein chemisch afval, waarbij het overzicht totaal weg was. Om dit alles af te voeren, is er door Woningontruiming WSN een speciale KCA container besteld, zodat de opleverdatum gegarandeerd bleef.

Oplevering woningontruiming Scheemda

De rest van de woningontruiming in Scheemda verliep zoals we dit bij veel klussen ervaren; op het eerste gezicht lijkt de klus eenvoudig en vlot uit te voeren, totdat het verplaatsen van spullen begint en het gestructureerd werken noodzakelijk wordt om bottlenecks in het transport voor te blijven. Een hele uitdaging!

Woning laten ontruimen in Scheemda? We helpen u graag.

Binnen de gestelde termijn van vijf dagen was de twee-onder-één-kap in Scheemda volledig ontruimd. Omdat er met de opdrachtgever (in dit geval de makelaar) afgesproken was dat ook alle gaten in de muren geplamuurd moesten worden, hadden we iets meer werk. Alles is naar volle tevredenheid opgeleverd en we mochten weer een mooi project bijschrijven op ons lijstje. Ook een woning laten ontruimen in Scheemda? We helpen u graag.

Bel: 06- 11 79 39 96 (Gert-Jan).

 

Online info

  Type woning of bedrijfspand

  (verplicht)

  Oppervlakte

  (verplicht)

  Provincie

  (verplicht)

  Uw achternaam

  (verplicht)

  Uw e-mail

  (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  (verplicht)

  Eventuele opmerkingen