[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Woningontruiming in Siddeburen: Van een ernstig verwaarloosde arbeiderswoning tot een grondig gereinigde situatie!

Woningontruiming WSN werd door een lokale makelaar benaderd  om een woning in Siddeburen te ontruimen en bezemschoon op te leveren. Deze arbeiderswoning werd bewoond door een ouder echtpaar, die de laatste 6 á 7 jaar ondersteuning nodig hadden bij het onderhouden van de leefomgeving, hetgeen (helaas) slechts gedeeltelijk gelukt was. Ze waren niet in staat de tijd bij te benen en waar eens een prachtige arbeiderswoning met volop beplante tuin gestaan had, was nu een overwoekerde situatie met veel achterstallig onderhoud ontstaan. Tijd voor een herstart! Alles weer netjes, alles weer schoon en alles helemaal leeg.

Na duidelijke instructies van de makelaar constateerden we vochtproblematiek, schimmel en een heel veel onbruikbaar materiaal.Dit alles in combinatie met een overwoekerde tuin maakte het noodzakelijk om containers in te zetten. Na een snelle inventarisatie en planning bleek dat de omvang van de klus flink was en dat we in twee dagen het geheel niet zouden kunne opleveren. De uiteindelijke duur is vaak lastig in te schatten, zo bleek ook deze keer.

Aangezien de woning nog maar een paar weken onbewoond bleek, waren de meubels en aanwezige inventaris voor een groot deel geschikt voor hergebruik. Netjes sorteren was dus het devies. Na ontzettend veel afval en gesorteerd upcyclemateriaal te hebben verwerkt, werd het tijd om de opdrachtgever op de hoogte van onze voortgang. We hadden afgesproken om de woning bezemschoon op te leveren, en dat hebben we gedaan. Na een inspectie werd de ontruiming van de woning in Siddeburen naar tevredenheid van de opdrachtgever en in samenwerking met de makelaar afgerond. Het was geen gemakkelijke klus, maar we hebben opnieuw een uitdaging succesvol volbracht.[/vc_column_text][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1696582448264-78675e07-5b9e-8″ include=”545,851″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Online info

[/vc_column_text][vc_empty_space]

  Type woning of bedrijfspand

  (verplicht)

  Oppervlakte

  (verplicht)

  Provincie

  (verplicht)

  Uw achternaam

  (verplicht)

  Uw e-mail

  (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  (verplicht)

  Eventuele opmerkingen

  [/vc_column][/vc_row]