Woningontruiming in Ter Apel

Werken op hoogte is lastiger dan gedacht!

Bij een woningontruiming in Ter Apel kwamen we in contact met een seniorenstel uit het Westen van het land, waarvan de zus van de vrouw in Ter Apel woonde. Deze mevrouw heeft de noemenswaardige leeftijd van maar liefst 101 jaar bereikt. Haar zus en man waren niet in staat om het appartement waar zij de afgelopen 25 jaar had doorgebracht zelf leeg te halen. De kringloop werd benaderd, maar gaf aan enkel interesse te hebben in het witgoed. Maar omdat het restant van de inboedel ook afgevoerd moest worden, besloot het stel voor een volledige ontruiming te kiezen.

Veel spullen in de lift

Omdat de kringloop niet alles mee zou nemen en bezemschone oplevering een vereiste was voor de woningcoöperatie, kregen we een belletje. Na korte telefonische kennismaking werd er een afspraak gepland en kon er vervolgens gestart worden met vakkundig en netjes ontruimen van het appartement. Aanvankelijk leek het een relatief kleine, eenvoudige klus te worden, maar de lift bracht hier verandering in. Vooral rond etenstijd en andere momenten waarop er centraal verzameld werd in de hal van de flat, ontstond er een wachtrij voor de lift. Op basis van deze zogenoemde “bottleneck” besloten we een verhuislift in te zetten. Dit vergemakkelijkte het proces enorm; binnen twee dagen werd het geheel bezemschoon opgeleverd en werd ook het laminaat vakkundig afgevoerd.

Kosten woningontruiming Ter Apel

Omdat de inboedel van het appartement sterk verouderd was en het geheel qua recyclebare waarde laag lag, werd er een vast tarief gehanteerd voor het ontruimen van het appartement en het afvoeren van de spullen, het afval en het KCA. Na een korte inspectie samen met de opdrachtgevers werd het geheel opgeleverd binnen de termijn zoals afgesproken en mochten we tevreden klanten toevoegen aan het bestand!

Kunnen wij u van dienst zijn? Laat het ons horen. Geef ons een belletje op 06-11793996 of plaats uw aanvraag op deze pagina.

Online info

  Type woning of bedrijfspand

  (verplicht)

  Oppervlakte

  (verplicht)

  Provincie

  (verplicht)

  Uw achternaam

  (verplicht)

  Uw e-mail

  (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  (verplicht)

  Eventuele opmerkingen