Woningontruiming Tolbert, Groningen

Woning laten ontruimen in Tolbert?

Met enige regelmaat komen we bij Woningontruiming WSN in de situatie terecht dat er – op basis van uiteenlopende redenen – een woning ontruimt moet worden in of nabij de stad Groningen. Zo ook deze keer bij de woningontruiming in Tolbert. Het betrof een boerderij uit het eind van de 19e eeuw, maar van een boerenbestaan was geen sprake meer. Het voorhuis was in de jaren ’80 door het in middels op leeftijd zijnde echtpaar omgebouwd tot woonboerderij. En vanaf het moment van verbouwen was er in ruim 35 jaar niet veranderd sinds ze het betrokken, nadat ze hier vanuit de regio Rotterdam naar toe verhuisd waren.

Woningontruiming Tolbert, wat troffen we aan?

In de loop der jaren was er door de beschikbare ruimte in het relatief grote woonoppervlak de mogelijkheid ontstaan om van alles op te slaan. Hierdoor was de inventaris van de woning volledig onoverzichtelijk geworden. Heel veel spullen, maar voornamelijk voor een buitenstaander nietszeggende spullen zonder enige waarde. Stapels oude kranten, magazines, kapot tuingereedschap, lege flessen. Te veel om op te noemen. In een dergelijke situatie is een rigoureuze aanpak eigenlijk de enige juiste aanpak. Handschoenen aan!

De hoeveelheid afval die onstaat bij een woningontruiming

Op basis van de deels uitgerekende, deels geschatte hoeveelheid afval in kuubs, werden door Woningontruiming WSN bij de woningontruiming in Tolbert containers besteld. Een papiercontainer, een houtcontainer en een grofvuilcontainer. Dit was nodig en zorgde ervoor dat de werkzaamheden binnen de gestelde termijn opgeleverd konden worden. Het echtpaar was inmiddels verhuisd naar een kleinere, gelijkvloerse woning in de buurt, waar ze nieuw overzicht en een fijne oude dag in het vooruitzicht hadden. Een leuk, geslaagd project! Maar hard werken was het zeker.

Ook een woning laten ontruimen in Tolbert? We helpen u graag! WSN: 06 11793996

  Type woning of bedrijfspand

  (verplicht)

  Oppervlakte

  (verplicht)

  Provincie

  (verplicht)

  Uw achternaam

  (verplicht)

  Uw e-mail

  (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  (verplicht)

  Eventuele opmerkingen