Woningontruiming Valthermond

Vlot ontruimd, keurig opgeleverd.

Tijdens het ontruimen van een woning in Valthermond bleek dat de ex-bewoners – in tegenstelling tot situaties die vaak voorkomen in ons werk – behoorlijk georganiseerd waren. De familie, die elders in het land woonachtig was, informeerde ons over het plots overlijden van de bewoonster. Hierop volgde de vraag wat wij in deze situatie konden betekenen, dit in samenwerking met de reeds gecontacteerde makelaar. Na kort overleg met de zoon van de bewoonster werd besloten de ontruiming in samenwerking met de makelaar in gang te zetten.

Inventariseren en uitvoeren van een woningontruiming in Valthermond

De makelaar gaf aan dat het geheel volledig gestript opgeleverd moest worden, omdat het een jaren ’30 woning in sterk verouderde staat was. In plaats van overladen te worden met overbodige spullen, bleek deze ontruiming een grondige klus te zijn: afvoeren bestaande inboedel, verwijderen gaskachel, verwijderen gordijnen en gordijnenrails, vloerbedekking verwijderen en de volledige sloop van een klein vervallen bijgebouw. Nadat de geoffreerde prijs werd geaccordeerd, bestelden we containers en kon de klus van start!

Het lijkt altijd maar “even”

Dit is toch wel het meest karakteristieke zinnetje dat eigenlijk bij ieder project terug komt. De klus lijkt overzichtelijk, relatief makkelijk te behappen en binnen “een paar dagdelen” uitvoerbaar. Echter, in de praktijk blijkt dit anders te zijn. Zo ook bij dit project. Pas nadat er 4 volle dagen gewerkt was, konden we de makelaar contacteren voor een opleverafspraak op dag 5. Een grote klus, die uiteindelijk via een Facetime sessie ook met de opdrachtgever in het oosten van het land gedeeld werd, was een feit.

Een woning laten ontruimen in Valthermond?

Wij nemen u graag het zware werk uit handen. Neem contact op via het onderstaande formulier, dan bellen wij u binnen een werkdag terug.

 

  Type woning of bedrijfspand

  (verplicht)

  Oppervlakte

  (verplicht)

  Provincie

  (verplicht)

  Uw achternaam

  (verplicht)

  Uw e-mail

  (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  (verplicht)

  Eventuele opmerkingen

  woningontruiming friesland

  WSN neemt u het werk uit handen!