Woningontruiming Veendam

Een woning laten ontruimen in Veendam?

WSN Woningontruiming heeft ruimschoots ervaring met het efficiënt, volledig en punctueel ontruimen van woningen. Hierbij wordt het geheel bezemschoon opgeleverd en wordt de opdrachtgever in het geheel ontzorgd. Recentelijk hebben wij in Veendam meerder woningontruimingen uitgevoerd. Het ging hierbij om vrijstaande woningen, twee-onder-één-kap woningen en om appartementen in seniorenflats. Verschillende klussen, waarbij een verschillende aanpak gehanteerd werd.

Woningontruiming Veendam – werkwijze

Afhankelijk van de omvang van de uit te voeren ontruiming, stellen wij voor aanvang in samenwerking met u mondeling een plan van aanpak op, waarbij er gekeken wordt naar een geschikte, efficiënte werkwijze. Ook wordt er overlegd of er containers ingezet worden, en zo ja, in welke hoeveelheid. Bij het merendeel van de klussen kan gesteld worden dat een ontruiming binnen een week opgeleverd kan worden. Natuurlijk zijn er uitzondering op de regel. De omvang van de klus is leidend voor de verwerkingstijd.

Aanvullend is onze werkwijze volgens afspraak: het geheel wordt bezemschoon opgeleverd en – indien er sprake is van een dergelijke situatie – wordt er hygiënisch gewerkt. Ook vindt de afvoer van aanwezige spullen plaats op basis van geschiktheid: afval wordt per definitie goed gescheiden en mogelijke restanten van de inboedel krijgen een tweede kans.

Kosten woning laten ontruimen Veendam

Over de kosten die voor een ontruiming gemaakt worden is niet een éénduidig antwoord te bieden; dit hangt vanzelfsprekend samen met de omvang van de ontruiming en de aanwezige inboedel. Indien mogelijk kan de prijs gereduceerd worden met de aanwezige waarde van de inboedel inachtnemend, echter is dit niet altijd het geval. Om direct geïnformeerd te worden over de kosten voor een woningontruiming in Veendam, Wildervank of elders in de provincie Groningen, vragen wij u te bellen op 06-11793996 (Gert-Jan).

  Type woning of bedrijfspand

  (verplicht)

  Oppervlakte

  (verplicht)

  Provincie

  (verplicht)

  Uw achternaam

  (verplicht)

  Uw e-mail

  (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  (verplicht)

  Eventuele opmerkingen