Woningontruiming Veendam

Een overwoekerde tuin, oude vloerbedekking en een tussenoplevering.

Op het moment dat een woningontruiming door overmacht, bijvoorbeeld verhuizing naar een seniorenwoning, samenwonen, of plotseling overlijden vlot en keurig geregeld moet worden, kunt u direct bij ons terecht. In Veendam werkten we onlangs aan de ontruiming van een groot herenhuis, midden in het centrum. Het herenhuis was veel te groot geworden voor deze alleenstaande mevrouw. Haar dochter vond ons online en via een telefoontje werd een gezamenlijke kennismaking gepland. Een omvangrijke klus! Maar met behulp van systematisch werken, containers en verhuisdozen waren we in staat de gehele klus binnen drie werkdagen op te leveren, tot volle tevredenheid van de klant!

Wat was er aan de hand voorafgaand aan de woningontruiming in Veendam?

Het herenhuis was door de jaren heen onderhevig geworden aan achterstallig onderhoud. Een prachtige woning, absoluut, maar een overwoekerde tuin, vuile ramen en kozijnen, brokkelend voegwerk en een verweerde binnenbetimmering met gedateerd interieur zorgden voor een lastige uitgangspositie, vooral omdat er op korte termijn besloten was de woning te verkopen. Op de woningmarkt zit het goed qua vraag en aanbod, maar kopers willen geen puinzooi. Op basis van deze redenering werd gezamenlijk met de inmiddels gekozen makelaar besloten om na afloop van de ontruiming en bezemschone oplevering nog twee dagen extra af te spreken, waarbij het geheel in grove lijnen verkoopklaar door ons werd opgeleverd. Dit hield in: overtollige begroeiing in de voor- en achtertuin op centimeterhoogte, ramen en kozijnen schoon, plafond van de woonkamer gesausd en vloerbedekking van de benedenvloer verwijderd en afgevoerd. Daarnaast alle ruimtes ventileren, mogelijke oorzaken van lekkage- en kozijnproblematiek lokaliseren en aangeven bij verkoopmakelaar en aanvullend een gezamenlijke tussenoplevering door ons bij verkoper en makelaar. Verkoopklaar voor verkoper en makelaar, het zware werk door ons!

Hoe gaat het traject eigenlijk in z’n werk?

Op basis van deze samenwerking is er met de verkoopmakelaar goed contact voor een toekomstige samenwerking gelegd, iets wat we flink waarderen. Heeft u een woning, zakelijk vastgoed, een garage of een opslag te ontruimen? We helpen u graag en nemen u het zware werk uit handen! De makkelijkste manier om tot goed contact te komen is op basis van een korte situatieschets. Op deze pagina vult u eenvoudig het aanvraagformulier in, dan hoort u vrijblijvend en duidelijk van ons!

Online info

  Type woning of bedrijfspand

  (verplicht)

  Oppervlakte

  (verplicht)

  Provincie

  (verplicht)

  Uw achternaam

  (verplicht)

  Uw e-mail

  (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  (verplicht)

  Eventuele opmerkingen