Woningontruiming verzorgingshuis

Vlot, vakkundig en volgens afspraak.

Een woning ontruimen van een dierbare is een zware klus voor de naasten. Helemaal in tijden van de Corona-crisis. Niet iedereen is momenteel in staat en in de vereiste gezondheid om dit zelf te kunnen doen. Woning Service Noord helpt u graag, ook in deze tijden. Zo waren we laatst bij een woningontruiming in een verzorgingshuis. De familie woonde verder weg en had verkoudheidsklachten, waardoor zij genoodzaakt waren om thuis te blijven. In samenspraak met het verzorgingshuis hebben we afspraken gemaakt over de ontruiming van deze woning.

Woningontruiming in verzorgingsflat – 1,5 meter

Concreet kwam dit erop neer dat het verzorgingstehuis met in achtneming van de 1,5 meter regel de spullen gefaseerd aan kon leveren op een punt waar wij het later konden laden. Het vergt wat aanpassingen en tijd, maar dat maakt het werk niet minder dankbaar. In deze specifieke situatie waarbij het om een ontruiming na overlijden betrof, was het voor ons namelijk geen probleem om de familie en de naasten op afstand te helpen met het opleveren van het appartement.

Woningontruiming – afspraken en bijbehorende kosten

Voorafgaand aan de start van de ontruiming zijn er concrete afspraken gemaakt met de familieleden over de tijd, kosten en afvoer van goederen. Nu het verzorgingshuis dicht zit kan de naaste familie niet eerst dierbare spullen uit de woning halen. Er is daarom via videobellen met de zorgverlener een inventariserende lijst samengesteld, zodat de dierbare spullen bij de familie terecht kwam.

Kunnen we u van dienst zijn?

Al met al vergt de nieuwe situatie dus de nodige aanpassing, maar blijft ons werk in grote lijnen hetzelfde en zijn we tevreden over deze woningontruiming in Emmen.Kunnen wij u van dienst zijn? We horen het graag.

  Type woning of bedrijfspand

  (verplicht)

  Oppervlakte

  (verplicht)

  Provincie

  (verplicht)

  Uw achternaam

  (verplicht)

  Uw e-mail

  (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  (verplicht)

  Eventuele opmerkingen