Woningontruiming Vlagtwedde

Een flinke klus. Lees hier wat we meegemaakt hebben..

Bij een woningontruiming in Vlagtwedde werd WSN woningontruiming gevraagd om de woning van een helaas overleden seniorenechtpaar te ontruimen in opdracht van de in Friesland woonachtige zoons. Omdat de zoons niet de tijd hadden om samen met ons de woning te doorlopen, is ervoor gekozen om een telefonische kennismaking te doen en aansluitend tijdens het bezoek aan de woning te videobellen. De buurman, die een sleutel had, kon hierbij aanwezig zijn. Een zeer prettige werkwijze, waarbij er vlot een inventarisatie gedaan kan worden met betrekking tot de ontruiming.

Werkwijze woning laten ontruimen Vlagtwedde

Omdat de voormalige bewoners van deze twee-onder-één kap woning georganiseerd en gestructureerd waren, werd het systematisch werken sterk vergemakkelijkt. Een deling tussen spullen geschikt voor wederverkoop en afval, kon hierdoor vrij eenvoudig gemaakt worden. De totale hoeveelheid spullen en afval zorgde er echter wel voor dat er gewerkt moest worden met een acht kuubs afvalcontainer. Daarnaast bleek er klein chemisch afval aanwezig te zijn, wat eveneens afgevoerd moest worden. Gelukkig waren er ook bruikbare goederen aanwezig, waardoor de woning tegen een aantrekkelijk tarief ontruimd kon worden.

Kosten woningontruiming Vlagtwedde

De kosten die gepaard gaan met een woningontruiming zijn eigenlijk bij iedere klus anders. De oppervlakte, de staat van inrichting en de hoeveelheid (on)bruikbare goederen zijn hierop sterk van invloed. Al vanaf €250.- is het mogelijk een woning te laten ontruimen. Is de situatie zo dat de inboedel een grotere waarde representeert, dan is ontruiming met bijbetaling vanuit WSN of gesloten beurs ook een optie. Zoals eerder vermeld, valt en staat alles met de situatie.

Uw prijs online.

Direct uw prijs online? We zijn u graag van dienst. Vul hiervoor het contactformulier op deze pagina in of bel direct met Gert-Jan: 06- 11 79 39 96.

Online info

  Type woning of bedrijfspand

  (verplicht)

  Oppervlakte

  (verplicht)

  Provincie

  (verplicht)

  Uw achternaam

  (verplicht)

  Uw e-mail

  (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  (verplicht)

  Eventuele opmerkingen