Woningontruiming Winschoten

WSN Woningontruiming – een woning laten ontruimen in Winschoten?

Bij het ontruimen van een woning in Winschoten kwam WSN Woningontruiming moest er vlot gewerkt worden. Een gedwongen verhuizing naar een verzorgingstehuis in het zuiden van het land zorgde ervoor dat de woning van deze inmiddels hoogbejaarde man ontruimd moest worden. De kosten die er door familie op het gebied van tijd en daarnaast het inhuren verhuisbedrijf voor de hele situatie gemaakt zouden moeten worden, wogen niet op tegen het opnieuw inrichten van het nieuwe appartement van de man. Na kort introducerend telefonisch contact met Woningontruiming WSN werd er een afspraak gepland voor verdere afwikkeling van de situatie. Na de tijdelijke sleuteloverdracht werd de ontruimingsdatum gepland en konden de voorbereidingen voor de werkzaamheden van start gaan

Kennismaking, werkzaamheden en afspraken woning laten ontruimen Winschoten

Tijdens de kennismakingsafspraak bleek dat er in de bestaande woning een behoorlijke hoeveelheid verlopen en verjaard materiaal aanwezig was. Vooral het schuurgedeelte bleek een opeenhoping van oudere, onbruikbare materialen. Voorafgaand aan het gesprek met Woningontruiming WSN is er door de ouders van de betreffende man contact gezocht met de lokale kringloop. De service van deze kringloop bleek gratis, maar selectief te zijn: enkel herverkoopbare materialen zouden worden opgepikt. Een manier van werken waar woningontruiming WSN enkel aan begint op basis van (financieel) compenserende afspraken. Op afspraak en tHiervoor heeft Woningontruiming WSN een aantal containers besteld, waarbij al het afval gescheiden afgevoerd is naar de juiste recyclingpartner. Omdat het huis voor de verkoopgeschikt gemaakt moest worden, is na het afvoeren van inmiddels gedateerde inboedel de woonkamer grondig gereinigd. Gezien het feit dat de ex-bewoner een fervent roker van het zwaardere type sigaar bleek, was het verwijderen van een ferme laag nicotine een flinke klus. Maar na het vullen van alle gaten, het verwijderen van schakelmateriaal en het sauzen van wanden en plafonds, oogde en rook het geheel al flink frisser, een mooie drempelverlagende situatie werd gecreëerd, waarmee de in de arm genomen makelaar ook enkel content kon zijn.

Woningontruiming: alles opgeleverd in Winschoten

Na afloop van de werkzaamheden is de opleversituatie via foto’s (app) naar de opdrachtgevers in het zuiden van het land gecommuniceerd en is de sleutel via de makelaar bij de nieuwe eigenaren terecht gekomen. Een leuke, maar intensieve klus, waarbij de ex-bewoner op een nieuwe bank en met een nieuwe tv op plek in de buurt familie terecht gekomen is!

Kunnen we u helpen? WSN Woningontruiming neemt u graag het zware werk uit handen!

  Type woning of bedrijfspand

  (verplicht)

  Oppervlakte

  (verplicht)

  Provincie

  (verplicht)

  Uw achternaam

  (verplicht)

  Uw e-mail

  (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  (verplicht)

  Eventuele opmerkingen