[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Woningontruiming Winsum

Een woning laten ontruimen in Winsum? We zijn u graag van dienst!

Via onze website werd er recentelijk door een stel uit Tilburg een aanvraag voor een ontruiming op het Groninger Hogeland geplaatst. Het stel uit Tilburg groeide op in Winsum en verhuisde in de jaren ’90 naar Tilburg om daar een carrière op te bouwen. Omdat Tilburg niet naast de deur ligt, maar een ontruiming door plotseling overlijden wel noodzaak geworden was, werd er in overleg met de dienstdoende notaris en WSN een datum geprikt om de ontruiming van de rijtjeswoning vlot en grondig uit te voeren.

Gratis ontruimen? We berekenen het voor u.

Na een korte inventarisatie bleek de klus overzichtelijk en bleek eveneens dat de waarde van de inboedel opwoog tegen de te investeren uren. Het komt niet vaak voor dat een klus met gesloten portemonnee uitgevoerd kan worden. Deze situatie bleek een prettige uitzondering op de regel.

Werken op hoogte bij een ontruiming

Met behulp van een bouwlift en verrijdbare trolleys werd de inboedel in de loop van twee dagen netjes vanuit de woning in de bakwagen gezet. Het restafval paste in een klein formaat afvalcontainer, die na afloop van het project opgehaald werd door het dienstdoende bedrijf. Vlot, netjes en zakelijk de woning ontruimd. De oplevering werd via videobellen met het stel uit Tilburg doorgesproken en na mondeling akkoord was het de beurt aan de makelaar om het geheel representatief in de verkoop te zetten.

Een woning laten ontruimen in Winsum, Stedum of Baflo? We zijn u graag van dienst.
[/vc_column_text]

  Type woning of bedrijfspand

  (verplicht)

  Oppervlakte

  (verplicht)

  Provincie

  (verplicht)

  Uw achternaam

  (verplicht)

  Uw e-mail

  (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  (verplicht)

  Eventuele opmerkingen

  [/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]