Woning laten ontruimen Zuidlaren

Een flinke klus, met tal van bijkomstigheden!

Vanuit Overijssel ontving Woningontruiming WSN een telefoontje van de kleinkinderen van een paar dat de pensioengerechtigde leeftijd reeds gepasseerd was. Om dit te vieren besloot het stel kleiner te gaan wonen en iets meer van de wereld te gaan bekijken. Geen slecht plan! Was onze eerste gedachte. Echter, om dit op relatief korte termijn te kunnen realiseren, was er een problematische situatie ontstaan. In de vrijstaande woning in Zuidlaren was in de loop der jaren namelijk een exorbitante hoeveelheid spullen opgebouwd.

Niet alles meeverhuizen, dan maar een woningontruiming?

Een woning “ontruimen” klinkt direct onstuimig. Het roept een beeld op van grote afvoercontainers, met spullen die direct afgeschreven worden en zonder aarzelen richting afval gedegradeerd worden. Maar niets is minder waar. Bij deze ontruiming was het echtpaar namelijk voornemens om tot kleiner formaat aanschaf over te gaan en de huidige spullen een nieuw thuis te gunnen, gezien het feit dat alles prima bruikbaar was en zeker niet afgeschreven.

Met gesloten knip de goede afspraken maken

Naast de bruikbare spullen was er – vanzelfsprekend – ook sprake van een hoop afval. Wat te denken van 30 jaar oude vloerbedekking, overjarige gordijnen, heel erg veel prullaria en daarnaast een flinke hoeveelheid klein chemisch afval. Dit woog in dit specifieke geval op tegen de waarde van de inboedel. Ondanks de hoeveelheid afval bleek een werkwijze waarbij een gesloten portomonnaie gehanteerd kon worden een mooie kans voor zowel de opdrachtgever als ondergetekende!

Direct aan de slag – woning laten ontruimen Zuidlaren

Voor de daadwerkelijke klus werden vier volle dagen gereserveerd. Er moest veel gesorteerd worden, maar vooral hard werken stond op het menu. Omdat we u graag het zware werk uit handen nemen, vormt dit vanzelfsprekend geen probleem voor ons. Na de laatste loodjes – die ook bij deze ontruiming in Zuidlaren het zwaarst wogen – was het tijd voor de oplevering in aanwezigheid van de makelaar, die aangaf een uitstekende basis voor fotobewerking aan te treffen. Een mooi compliment!

Woningontruiming in Drenthe, Zuidlaren

Bent u voornemens uw woning of de woning van familie of vrienden te laten ontruimen in Zuidlaren of de regio Groningen / Drenthe Friesland? Wij helpen u graag. Direct een belletje is het handigst: Gert-Jan (06-11793996). Uiteraard mag u het formulier op deze pagina ook invullen, dan komen we binnen een werkdag bij u terug.

Online info

  Type woning of bedrijfspand

  (verplicht)

  Oppervlakte

  (verplicht)

  Provincie

  (verplicht)

  Uw achternaam

  (verplicht)

  Uw e-mail

  (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  (verplicht)

  Eventuele opmerkingen