Woningontruiming Zuidlaren – grondig, vlot en volgens afspraak!

Een korte situatieschets bij een ontruiming in Zuidlaren

Een groot herenhuis gecombineerd met een oude alleenstaande vrouw zorgt al snel voor achterstallig onderhoud. Toen we werden gebeld door een in Zuid-Holland woonachtige vriend van de alleenstaande mevrouw in Zuidlaren bleek deze situatie dan ook één op één op te gaan. De alleenstaande mevrouw was inmiddels verhuisd en een volledige ontruiming van de woning was noodzaak geworden door onverwacht snelle verkoop in de zich vlot bewegende huizenmarkt.

Woning laten ontruimen in Zuidlaren- Hoe werken we?

Afhankelijk van de situatie en de oplevertermijn die ermee gepaard gaat, maken we een realistische inschatting. In dit specifieke geval was een groot gedeelte van de inboedel al mee verhuisd naar het nieuwe adres van de mevrouw. Dit zorgde ervoor dat het sorteren van persoonlijke spullen al gedaan was. We konden dus vlot aan de slag.

Omdat de nieuwe seniorenwoning een stuk kleiner was dan het voorgaande herenhuis, bleven er echter ook veel spullen achter in de woning. In goed overleg met zowel de mevrouw als degene die onze hulp inschakelde werd er een prijs met calculatie van de bestaande inboedel gemaakt en konden de containers besteld worden om vervolgens aan van start te gaan.

De situatie en de oplevering

Gedurende de ontruiming bleek dat er behoorlijk wat spullen opeengehoopt waren in pakweg vijfenveertig jaar wonen. Sommige spullen afgeschreven, andere spullen klaar voor duurzaam hergebruik. Na ontruiming werd de inmiddels opnieuw gesettelde oude dame samen met de opdrachtgever uitgenodigd op locatie om het geheel grondig te inspecteren alvorens de sleutel via de makelaar overhandigd kon worden aan de volgende bewoner. Een leuk project met een keurig opgeleverd eindresultaat.

Appartement of woning laten ontruimen in Zuidlaren? Wij bieden u graag de juiste handvatten en lichten graag onze werkwijze persoonlijk aan u toe. Bel direct 06-11793996 of plaats uw aanvraag online.

Online info

  Type woning of bedrijfspand

  (verplicht)

  Oppervlakte

  (verplicht)

  Provincie

  (verplicht)

  Uw achternaam

  (verplicht)

  Uw e-mail

  (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  (verplicht)

  Eventuele opmerkingen

  woningontruiming friesland

  WSN neemt u het werk uit handen!