Woningontruiming in Assen

Hoe vertaalt Woningontruiming WSN maatwerk naar concrete afspraken?

In Drenthe heeft woningontruiming WSN gewerkt aan een Woningontruiming in Assen in opdracht van een makelaardij. De twee-onder-een-kap woning bevond zich in een nieuwbouwwijk. Het gezin, de eigenlijke bewoners, gingen emigreren en hadden veel van de inboedel reeds verkocht. Omdat de woning door een redelijke groot gezin met opgroeiende kinderen bewoond werd, bleek er sprake te zijn van achterstallig onderhoud. Daarnaast bleken enkele gedateerde en defecte delen van de inboedel onverkoopbaar. De emigratie stond gepland en de makelaar verkocht in overleg de woning op afstand. Door tijdsdruk en door het feit dat het werkzaamheden buiten het takenpakket van de makelaar betroffen, werd Woningontruiming WSN door de makelaar benaderd.

Een woning laten ontruimen in Assen roept bij aanvang van het project al de nodige vragen op. Wat is de situatie? Hoe is de oppervlakte van de woning en wat is de staat? Is er (resterende) inboedel aanwezig die in de offerteprijs meegerekend kan worden? Is het geheel toegankelijk (lees ook het volgende project: woningontruiming Groningen – kleine ruimte, grote oplossing) en dient er een container voor de afvoer geplaatst te worden? Is de tuin toegankelijk en moet hier onderhoud aan verricht worden? Op basis van concrete afspraken, waarbij de makelaar een bemiddelde rol innam, zijn de bewoners akkoord gegaan met de offerte, waarbij de gehele woning bezemschoon opgeleverd werd. De vloerbedekking en een gedeelte beschadigd laminaat is verwijderd en afgevoerd. Daarnaast zijn alle gaten in de muren gedicht en voorzien van een frisse laag latex en zijn de verouderde lampen verwijderd, zodat de nieuwe bewoners een blanco plaatje hadden om te starten met de inrichting van het geheel. In de tuin van de woning waren nog een aantal onverkoopbare, defecte speeltoestellen aanwezig. Deze zijn afgevoerd. Ook zijn de inmiddels overwoekerde graskanten met een scherpe schep bijgestoken en is het onkruid op het terras en het paadje bestreden.

Woningontruiming in Assen - Woningontruiming WSN

De gehele klus is geklaard in 4-5 dagen, waarbij er geen container gehuurd hoefde te worden. Na afloop van deze woningontruiming in Assen is er een vervolgafspraak met de makelaar gemaakt. Na goedkeuring en oplevering bij de inmiddels geëmigreerde familie heeft de makelaar het toezicht weer op zich genomen, om zo de uiteindelijke verkoop van de woning te kunnen realiseren. Een leuk, maar intensief project, waarbij een prettige samenwerking op basis van concrete afspraken de leidraad gevormd geeft.

Woning laten ontruimen in Assen of de regio Drenthe?

Laat het ons weten. Woningontruiming WSN voorziet u graag van passende informatie!

Woningontruiming Assen

Informatie?

Wij helpen u graag concreet verder. Laat het ons weten.

  Type woning of bedrijfspand

  (verplicht)

  Oppervlakte

  (verplicht)

  Provincie

  (verplicht)

  Uw achternaam

  (verplicht)

  Uw e-mail

  (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  (verplicht)

  Eventuele opmerkingen