[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Woningontruiming Sellingen

Woningontruiming WSN neemt u het zware werk uit handen!

Tijdens de woningontruiming in Groningen kregen wij telefoon van een makelaar uit de regio Vlagtwedde / Sellingen. Er werd ons gevraagd of we tijd hadden voor een woningontruiming in Selingen. De familie van het echtpaar uit Sellingen was in de jaren ’90 vanwege werk in de medische wereld naar Maastricht verhuisd en niet in de gelegenheid om de ontruiming van de woning in Sellingen uit te voeren. Het betrof een nette, maar wel verouderde woning in een goede staat van onderhoud. Gedateerd, dat wel.

Een jaren ’30 woning vol (onbruikbare) spullen

Het feit dat de voormalige bewoners van de woning in art deco / jaren ’30 stijl georganiseerd waren, maar dat iedere vorm van minimalisme ver te zoeken was. Er waren veel, heel veel spullen aanwezig. Al snel bleek dat het sorteren en afvoeren van allerhande spullen onze vierdaagse taak zou zijn. Alhoewel er bij deze woninontruiming in Sellingen veel spullen geschikt waren voor hergebruik, bleek het ook noodzakelijk te zijn een container te huren. Veel oud papier, maar ook oud ijzer, onbruikbare bouwmaterialen en gedateerde, waardeloze spullen konden hierin afgevoerd worden.

Elektrisch tapijtverwijderen en hergebruik

Na vier dagen zwoegen konden we in de laatste uurtjes onze electrische tapijtverwijderen inzetten, zodat het geheel bezemschoon opgeleverd kon worden. Een flinke klus, waarbij een aangename samenwerking met de dienstdoende makelaar ons een fijne werksfeer en perspectief op een leuke samenwerking bracht. Uiteindelijk zijn de spullen uit deze ontruiming gedeeltelijk gedoneerd en gedeeltelijk verkocht, zodat de hoeveelheid afval geminimaliseerd is en hergebruik een feit geworden is.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_gmaps link=”#E-8_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” title=”Woningontruiming Alteveer”][vc_empty_space][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Informatie?

Wij helpen u graag concreet verder. Laat het ons weten.[/vc_column_text]

  Type woning of bedrijfspand

  (verplicht)

  Oppervlakte

  (verplicht)

  Provincie

  (verplicht)

  Uw achternaam

  (verplicht)

  Uw e-mail

  (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  (verplicht)

  Eventuele opmerkingen

  [/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]