Woningontruiming Sellingen

Woningontruiming WSN neemt u het zware werk uit handen!

Tijdens een woningontruiming in Groningen stad ontvingen wij een telefoontje van een vrouw uit Utrecht. Al vlot bleek dat haar ouders in Sellingen woonde en dat ze via internet achter ons telefoonnummer gekomen was. De ouders van de vrouw hadden in Sellingen een kleine, vrijstaande, typisch Groningse “arbeiderswoning”, waar de vrouw zelf ook opgegroeid was. Omdat het echtpaar flink op leeftijd was, en de thuiszorg in principe permanent aanwezig was, werd er in goed overleg door de vrouw met haar ouders besloten dat de situatie zou verbeteren als het echtpaar naar een verzorgingshuis in Onstwedde zou verhuizen.

Alles meeverhuizen? Geen optie.

Omdat het echtpaar in de loop der jaren van het buitenleven genoot en nog “van de oude garde” was, was het onder aloude motto “weggooien kan altijd nog” ontzettend veel inventaris ontstaan in de loop der jaren. Ook bleek het meubilair, de vloerbedekking en de staat van de wanden in de woning sterk verouderd te zijn. Ons werd gevraagd hier mee aan de slag te gaan. Na het bestellen van twee grootformaat containers kon begonnen worden met de klus, waarbij er in 30 graden plattelandshitte de nodige zweetdruppels verloren zijn gegaan.

Een woning laten ontruimen in Sellingen

Hoe gaat het in z’n werk? Nadat al het afval en herbruikbare spullen gescheiden en afgevoerd waren, werd het tijd om de vloeren te verwijderen. Dit bleek volledig verlijmd te zijn, iets wat we wel vaker tegen komen. Met onze elektrische tapijtschaar werd dit professioneel verwijderd. Ook werd ons gevraagd de wanden te fatsoeneren en alles bezemschoon op te leveren. Zogezegd, zo gedaan! Uiteindelijk bleek de klus moeilijk in te schatten, en waren we met deze woningontruiming Sellingen 5 volle dagen aan de slag, terwijl er maximaal 4 gepland stonden. Voor ons een tegenvaller qua tijd, maar afspraak is afspraak. Na oplevering i.s.m. verkopend makelaar werd het project afgerond en brak voor ons een welverdiende tweeweekse vakantie aan. Op naar de volgende ontruiming!

Woningontruiming Alteveer

Informatie?

Wij helpen u graag concreet verder. Laat het ons weten.

  Type woning of bedrijfspand

  (verplicht)

  Oppervlakte

  (verplicht)

  Provincie

  (verplicht)

  Uw achternaam

  (verplicht)

  Uw e-mail

  (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  (verplicht)

  Eventuele opmerkingen