[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Woningontruiming Ten Boer

Aan de slag in de bungalow!

Tijdens de woningontruiming in Groningen werd WSN Woningontruiming door een makelaar uit het “hogeland” benaderd om een woning in Ten Boer te ontruimen en aansluitend bezemschoon en verkoopklaar op te leveren. De bewoners van de moderne bungalow, een ouder echtpaar, hadden gedurende de laatste 6 à 7 jaar gebruik gemaakt van thuiszorg, omdat de lichamelijke gesteldheid ondanks het feit dat het gelijkvloers was achteruit ging. Op een gegeven moment werd in overleg met hun dochters en de hulp biedende buren het besluit gemaakt om de leefomgeving te verwisselen voor een plek met meer voorzieningen. Maar alles moest weer netjes, schoon en volledig leeg.

Sorteren, afvoeren en hergebruiken

Nadat we van de opdrachtgevers instructies gekregen hadden, werden containers ingezet om de verre van minimalistische leefstijl sterk te vereenvoudig. Simpel gezegd: er werd heel veel onbruikbaar materiaal afgevoerd en het bruikbare overschot werd afgevoerd voor een nieuw leven via de kringloop. Aangezien de woning indertijd netjes ingericht was, bleken veel meubels en de aanwezige inventaris grotendeels geschikt voor hergebruik. Het was dus zaak om alles netjes te sorteren. Na de verwerking van veel afval en gesorteerd kringloopmateriaal was het tijd om de opdrachtgever op de hoogte te stellen van de voortgang. Overeengekomen was om de woning bezemschoon op te leveren, en dat hebben we gedaan. Na inspectie werd de ontruiming van de woning in Ten Boer naar tevredenheid van de opdrachtgever en in samenwerking met de makelaar afgerond. Het was geen eenvoudige opdracht, maar we waren na afloop voldaan en tevreden met het resultaat. En de opdrachtgevers ook trouwens!

Samenvatting woningontruiming Ten Boer

In het kort: dankzij de inzet van WSN Woningontruiming is de stap naar een makkelijkere leefomgeving voor het lieve stel in Ten Boer fysiek mogelijk gemaakt bij de woningontruiming in Ten Boer door Woningontruiming WSN.[/vc_column_text][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1701682490845-607e1661-39f1-10″ include=”545,851″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Online info

[/vc_column_text][vc_empty_space]

  Type woning of bedrijfspand

  (verplicht)

  Oppervlakte

  (verplicht)

  Provincie

  (verplicht)

  Uw achternaam

  (verplicht)

  Uw e-mail

  (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  (verplicht)

  Eventuele opmerkingen

  [/vc_column][/vc_row]