[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Woning laten ontruimen in Zuidwolde

Woningontruiming WSN is u graag van dienst!

Toen we gebeld werden door een Makelaar uit de stad Groningen, met het verzoek om een inventarisatie te doen bij een voormalige boerderij in Zuidwolde, stapten we in onze Meubeltransporter en reden we op het afgesproken moment richting “Stad”. Vanuit de woningontruiming in Groningen voerder we eerder al woningontruimingen uit voor dit makelaarskantoor en de ontmoeting was als vanouds: duidelijk, vriendelijk en concreet. Goed passend bij onze werkwijze dus! Inhoudelijk bleek deze klus alles behalve duidelijk en concreet, gezien de hoeveelheid verzameld materiaal op locatie. Maar vol goede moed gingen we van start met de woningontruiming in Zuidwolde!

Woning laten ontruimen in Zuidwolde – hoe gaan we te werk?

In dit geval met containers, grote containers wel te verstaan. In de schuur van het voormalige boerenbedrijf was namelijk ontzettend veel materiaal achter gebleven vanuit het verleden. Veelal verouderde landbouwwerktuigen uit de jaren 60 en 780, maar ook ontzettend veel oud papier, oude huisraad en diverse houten delen in allerhande soorten en maten. Opzich was er sprake van herbruikbaar materiaal, maar een groot gedeelte moest helaas ook afgevoerd worden vanwege beschadiging en bijvoorbeeld aantasting door houtworm en gure schimmel.

Huis laten ontruimen in Zuidwolde?

Wij nemen u graag het zware werk uit handen! Van het laten ontruimen van seniorenappartementen tot grotere percelen met meerdere schuren, wij kunnen op- en afschalen waar nodig. De prijs van de ontruiming hangt samen met de uit te voeren werkzaamheden, waarbij er een transactie met gesloten beurs ook tot mogelijkheden behoort. Graag vragen we u contact op te nemen om uw situatie en de gewenste werkzaamheden door te spreken! Bel Gert-Jan: 06-11793996[/vc_column_text][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1711528206583-75315f49-9f0c-4″ include=”545,851″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Online info

[/vc_column_text][vc_empty_space]

  Type woning of bedrijfspand

  (verplicht)

  Oppervlakte

  (verplicht)

  Provincie

  (verplicht)

  Uw achternaam

  (verplicht)

  Uw e-mail

  (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  (verplicht)

  Eventuele opmerkingen

  [/vc_column][/vc_row]