Woningontruiming Borger

Woning laten ontruimen in Drenthe?

Wsn Woningontruiming is u graag van dienst. Bij de woningontruiming in Borger die wij recentelijk opgeleverd hebben, viel het ons op dat de werkzaamheden aansloten bij een aantal eerdere klussen die wij in de provincie Drenthe uitvoerden.  Noem het toeval, maar bij de woningontruiming in Assen en de woningontruiming in Emmen waren de klussen ook omvangrijk, intensief en zeker niet het gemakkelijkst.

Wat moest er ontruimd worden?

Bij de woningontruiming in Borger bleek de in de jaren ’80 tot woonhuis verbouwde boerderij al sinds 2018 leeg te staan. De erfgenamen waren tussentijds niet in de gelegenheid geweest om stappen te zetten met de uiteindelijke verkoop en achterstalligheid begon, naarmate de tijd vorderde, de boventoon te voeren. De erfgenamen waren in verband met emigratie naar zuid-Duitsland niet op regelmatige basis in de gelegenheid onderhoud uit te voeren. Dit bleek toen dienstdoend makelaar uit Stadskanaal ons belde om de klus door te spreken.

Wat troffen we aan?

Bij de woningontruiming in Borger bleek dat er tijdens de stookseizoenen nooit gestookt was en dat er op meerdere plekken lekkages waren ontstaan, waardoor de vloeren op sommige plaatsen verrot waren. Met inachtneming van de kelder ontstonden hierdoor op sommige plekken gevaarlijke situaties, hetgeen het leeghalen van de woning op meerdere vlakken bemoeilijkte. Niet alleen was de woning achterstallig qua onderhoud, ook bleek dat de voormalige bewoners in de loop der tijd niet echt orde op zaken gesteld hadden qua huishouden, afvalafvoer en verzamelwoede. Schimmel, rotzooi, stank, we hebben het allemaal van dichtbij gezien, maar tijdens de woningontruiming stug doorgewerkt om tot een goed resultaat te komen.

Woninongtruiming Borger – hoe gaan we te werk?

Na twee volle weken ontruimen was de woning klaar voor oplevering. De volgeladen containers en het afvoeren van de laatste deels bruikbare spullen waren de laatste aanwijzingen voor het vele harde en niet altijd hygiënische werk dat we in de woning uit hadden gevoerd. Maar uiteindelijk leverden we het op zoals afgesproken: bezemschoon en gereed voor de opstartende makelaar. Na afloop ontvingen we van zowel makelaar als opdrachtgever nog complimenten voor ons werk. Altijd goed!

Woning laten ontruimen? We zijn u graag van dienst.

Vul onderstaand formulier in om contact op te nemen:

  Type woning of bedrijfspand

  (verplicht)

  Oppervlakte

  (verplicht)

  Provincie

  (verplicht)

  Uw achternaam

  (verplicht)

  Uw e-mail

  (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  (verplicht)

  Eventuele opmerkingen